Wpis z mikrobloga

W tym roku byłem i jestem miło zaskoczony z #wykopaka - jak to co roku mówi mój #rozowypasek - Ty sobie poradzisz z paczką ale ktoś kto ma Ciebie to będzie mieć problem - połączenie zainteresowań - Żydzi//II Wojna/Starozytność/FameMMA/Papaj ale udało się i jak to się mówi: dowiózł, na prawdę dowiózł i dał radę w tym roku mój Święty Mikołaj ( ͡° ͜ʖ ͡°), dla każdego było coś dobrego : było rodzinne otwieranie paczki jak co roku i czytanie listu na głos.Moglbym nawet dostać i pietruszkę i tak bym się ucieszył, jak dla mnie święta bez wykopaczki to nie są święta (ʘʘ) Bardzo Ci dziękuje, nawet za taki drobiazg jakim jest magnes z Białegostoku() - mam taką zasadę że mam tylko magnesy miast tam gdzie byłem to stety i niestety muszę to miasto odwiedzić.Pozdrawiam Cię mireczku oraz Twoją żonę i życzę Wam Wesołych Świąt @pierwszy_czlowiek
love2spooch - W tym roku byłem i jestem miło zaskoczony z #wykopaka - jak to co roku ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@love2spooch pozdrawiamy () cieszę że się podobało. Śmiesznie jakby magnes na lodówkę zmotywował cię do odwiedzenia miasta Białystok
( ͡ ͜ʖ ͡). Ale okolice mamy super, zaskakuje każdego kto wpadnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wesołych świąt !
  • Odpowiedz