Aktywne Wpisy

krzysiek944 +144
Dokładnie tak powinno się robić siedząc w branży gdzie zarabia się duże pieniądze, nie dopuszczać innych do niej tak łatwo, żeby konkurencja nie była tak duża. Nie to co w IT, gdzie kazdy się chwalił jak to nic nie trzeba umieć, jak to super i jeszcze tworzyli ludzie materiały jak do tej branży łatwo wejsc (za darmo, bo sprzedawcy marzeń przynajmniej na kursach zarobili) #pracait #sluzbazdrowia #lekarze
źródło: Screenshot_20250430_102605
Pobierz
wesola_loserka +38
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Ja mam szczere pytanie.
Czy kobiety mają nasz odpowiednik szarej myszki, czy absolutnie każda jest chadoseksualna?
Mnóstwo mężczyzn wybierze jako swój ideał na swój pierwszy wybór szarą myszkę,
ale nie wydaje mi się że kobieta gdziekolwiek premiuje szarego szczura.
źródło: 475739663ea189e4121956b50227cf3ded8aa64ba620062134efaf56de8914cf
Pobierz@analboss: kazda jest, a przecietniacy sa w zwiazkach nie dlatego, ze podobaja sie swoim partnerkom tylko, ze chadow jest circa 10% w spoleczenstwie, ergo - dla kazdej nie wystarczy
@git_commit: za dużo redpilla xD
@analboss: Tak.
@git_commit: Chad to dosłownie model, takich jest w porywach 0.01%, te 10% to chyba high tier normany