Aktywne Wpisy

Lewusx +171
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.

źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +504
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie

źródło: 20250209_124906
Pobierz
Dziś to się stało. Jestem w związku od nastu lat. Przez ponad połowę czasu wspólne mieszkanie, dziecko.
I nagle koniec. Koniec zainicjowany przeze mnie.
Od lat brak czułości… seksu. Najpierw odmowy z jej strony, później już brak chęci także z mojej (z obawy przed odtrąceniem)
Poczucie oddalania… samotności. Rozmowy zadaniowe. Nie jestem bez winy bo sam uciekałem, wolałem samotność samemu. Bardzo boli, że usłyszałem, że jestem najgorszy, wszystko zepsułem i zmarnowałem jej lata życia. Odchodzę z własnego mieszkania przepisując je na syna, bo chce mu zapewnić byt. Mam ochotę z jednej strony wrócić i ją przytulić tak mocno, jak jeszcze nigdy, a z drugiej chcę być odpowiedzialny za mój i jej los. To że teraz szczypie, nie znaczy, że jest długofalowo złe. Boje się o syna, ale chyba lepiej, żeby nie patrzył jak każdego dnia się mijamy. Już za nimi tęsknię.
#zalezie #zwiazki #rozstanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Co do naprawy to podejmowałem tych prób bardzo wiele. Bezskutecznie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
I skąd pomysł, że nie próbował naprawić wielokrotnie i przez dłuższy czas?
@mirko_anonim skąd w ogóle pomysł, że ktoś w nastoletnim związku zerwałby bez robienia czegokolwiek aby naprawić związek?
@mirko_anonim sam się tu udzielasz. Ale to wolisz wyprzeć i jechać po kimś. Anonimowo to łatwo, co?
Jak partnerka się tłumaczyła z braku czułości i seksu? Bo chyba musiała coś mówić a Ty na pewno dopytywałeś.
Skąd pomysł o przepisaniu mieszkania na syna? Nie lepiej mieszkać w nim, żeby przy opiece naprzemiennej czuł się z Tobą jak w domu? A jak przepisać to w przyszłości jak będzie chciał na swoje? Nie wiem ile
@mirko_anonim: No chyba jednak lepiej abyś się mijał z babą, ale aby wychowywany był przez ojca, a nie obcego typa xD Weź się ogarnij, tym bardziej że z babą można iść na jakąś terapię czy coś.
Gadasz jakbyś jakiegoś babskiego pisma się naczytał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co do braku intymności - powiedziała że tego nie potrzebuje, przyciśnięta do ściany.
Łatwo jest założyć coś i sobie odpowiedzieć. Dla mnie to katorga, że muszę to zrobić, ale nie widzę JUŻ innej drogi.
W kwestii mieszkania to ja po prostu zostawiam to im - mam lepszą
@mirko_anonim: No skoro baba dostała ślub i ma gdzie mieszkać, bo zakładam że skoro mówisz że synowi dasz mieszkanie to ona tam z nim będzie mieszkać.
No to się nie dziwię że jej się już b----ć
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Sama by już dawno s---------a ale dawałeś je dach na głową i pieniądze teraz będzie mieć to samo ale już bez łaski.