Dotarła i do mnie wykopaczka! Moim tegorocznym Mikołajem jest @Kaczorraʕ•ᴥ•ʔ
Prezenty były zapakowane w piękne pudełko, które zdecydowanie trafi na komodę jako ozdoba. A w pudełku znalazłam: •figurkę „kaczkę” Legolasa z Władcy Pierścieni (Kaczor Legolas od Kaczorra XD) •zestaw obiektywów do robienia zdjęć (w weekend będę testować!) •książkę nawiązującą do kawy- opis mnie zachęcił, bo jest o orczycy, więc tutaj też nawiązanie do Władcy Pierścieni XD •mięciutkie i cieplutkie skarpety •dwie zabawki dla piesków (bo mam dwa pieski (。◕‿‿◕。) ) •pocztówki- z miejscowości Mikołaja, z Kopenhagi (od różowej Mikołaja) i do własnoręcznego pomalowania •ozdobne nożyczki- chodziły za mną od dłuższego czasu! Cieszę się że w końcu je mam! 🥹 •brelok z kodem Spotify XDDD Słuchane jest •magnes Reksio- przecudny! •piękne ozdoby •słodycze- moje ulubione Lotusy i ukochana pasta oraz klasyczek Michalki
Mikołaju, bardzo dziękuję za przepiękne prezenty i napracowanie! Jest mi niesamowicie miło, przesyłam Tobie i różowej mnóstwo ciepła i najlepsze życzenia bożonarodzeniowe oraz noworoczne ʕ•ᴥ•ʔ Serdecznie dziękuję!
@cytmirka: witam witam szanowną Mirabelkę, teraz już oficjalnym kanałem ( ͡°͜ʖ͡°). Bardzo się cieszę, że wszystko się podoba. Trochę zagwozdek miałem ze względu na Twoją niesamowitą wręcz działalność i zainteresowania i ulżyło mi, że się udało (。◕‿‿◕。) @Scooterek to okrągłe z rudzikiem to namalowany na drewnie ptaszek, którego wypatrzyliśmy z Różową w ten weekend na jarmarku
Prezenty były zapakowane w piękne pudełko, które zdecydowanie trafi na komodę jako ozdoba. A w pudełku znalazłam:
•figurkę „kaczkę” Legolasa z Władcy Pierścieni (Kaczor Legolas od Kaczorra XD)
•zestaw obiektywów do robienia zdjęć (w weekend będę testować!)
•książkę nawiązującą do kawy- opis mnie zachęcił, bo jest o orczycy, więc tutaj też nawiązanie do Władcy Pierścieni XD
•mięciutkie i cieplutkie skarpety
•dwie zabawki dla piesków (bo mam dwa pieski (。◕‿‿◕。) )
•pocztówki- z miejscowości Mikołaja, z Kopenhagi (od różowej Mikołaja) i do własnoręcznego pomalowania
•ozdobne nożyczki- chodziły za mną od dłuższego czasu! Cieszę się że w końcu je mam! 🥹
•brelok z kodem Spotify XDDD Słuchane jest
•magnes Reksio- przecudny!
•piękne ozdoby
•słodycze- moje ulubione Lotusy i ukochana pasta oraz klasyczek Michalki
Mikołaju, bardzo dziękuję za przepiękne prezenty i napracowanie! Jest mi niesamowicie miło, przesyłam Tobie i różowej mnóstwo ciepła i najlepsze życzenia bożonarodzeniowe oraz noworoczne ʕ•ᴥ•ʔ Serdecznie dziękuję!
#wykopaka #pokapake
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Scooterek to okrągłe z rudzikiem to namalowany na drewnie ptaszek, którego wypatrzyliśmy z Różową w ten weekend na jarmarku