Wpis z mikrobloga

Dotarła i do mnie wykopaczka! Moim tegorocznym Mikołajem jest @Kaczorra ʕʔ

Prezenty były zapakowane w piękne pudełko, które zdecydowanie trafi na komodę jako ozdoba. A w pudełku znalazłam:
figurkę „kaczkę” Legolasa z Władcy Pierścieni (Kaczor Legolas od Kaczorra XD)
zestaw obiektywów do robienia zdjęć (w weekend będę testować!)
książkę nawiązującą do kawy- opis mnie zachęcił, bo jest o orczycy, więc tutaj też nawiązanie do Władcy Pierścieni XD
mięciutkie i cieplutkie skarpety
dwie zabawki dla piesków (bo mam dwa pieski () )
pocztówki- z miejscowości Mikołaja, z Kopenhagi (od różowej Mikołaja) i do własnoręcznego pomalowania
ozdobne nożyczki- chodziły za mną od dłuższego czasu! Cieszę się że w końcu je mam! 🥹
brelok z kodem Spotify XDDD Słuchane jest
magnes Reksio- przecudny!
piękne ozdoby
słodycze- moje ulubione Lotusy i ukochana pasta oraz klasyczek Michalki

Mikołaju, bardzo dziękuję za przepiękne prezenty i napracowanie! Jest mi niesamowicie miło, przesyłam Tobie i różowej mnóstwo ciepła i najlepsze życzenia bożonarodzeniowe oraz noworoczne ʕʔ Serdecznie dziękuję!

#wykopaka #pokapake
cytmirka - Dotarła i do mnie wykopaczka! Moim tegorocznym Mikołajem jest @Kaczorra ʕ•...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cytmirka: witam witam szanowną Mirabelkę, teraz już oficjalnym kanałem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Bardzo się cieszę, że wszystko się podoba. Trochę zagwozdek miałem ze względu na Twoją niesamowitą wręcz działalność i zainteresowania i ulżyło mi, że się udało ()
@Scooterek to okrągłe z rudzikiem to namalowany na drewnie ptaszek, którego wypatrzyliśmy z Różową w ten weekend na jarmarku
  • Odpowiedz