Wpis z mikrobloga

• 181
@Arbuzlele: I jeszcze książki przeczytali a nie streszczenia odsłuchali. Pewnie by się zdziwili, że połowa Sagi to z punktu widzenia Ciri jest. I że się ją tam wiedźminką wiele razy nazywa. Że wszystko co wiemy o możliwościach przeprowadzania Prób wiemy z domysłów Triss ( "Ale mi się chce r----ć z Geraltem, po co mnie wzywali do Kaer Morhen? Aaa, na pewno chcą zrobić Próby tylko już gupie wiedzmaki nie umio
  • Odpowiedz
@jast: ej mordo, ale wiesz ze saga to nie jest caly wiedźmin? I panuje konsensus ze opowiadania byly lepsze od samej sagi
  • Odpowiedz
@Rad-X: też wolę opowiafania, ale że konsensus?xd za dużo turbosraki widziałem na samo wspomnienie o tym, że opowiadania lepsze, żeby w to wierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 24
@crystalmethh Rozumiem że wszystkie gry z kobiecymi bohaterkami mają zero humoru i nienaturalne dialogi? Po co p-------ć takie głupoty, płacą wam za to choć? Czy to urojenia pustego łba?
  • Odpowiedz
  • 22
Wiedźmin IV

@mk321: bo jest kontynuacją Wiedźmina 3, a Ciri była tam grywalną postacią i powodem dla którego Geralt babrał się w tym wszystkim. Co więcej, Ciri zostanie Wiedźminką. Nie dziękuj za wyjaśnienia.
  • Odpowiedz
@Arbuzlele Panie, mnie gra już po prostu nie interesuje w momencie w którym jest female protagonist. Ghost of Tsushima jest moją pierwszą gra, gdzie wbiłem platynę, każda minuta z gra była przyjemnością, wystarczy, że w drugiej części już zapowiedzieli kobietę jako MC to już straciłem jakiekolwiek zainteresowanie.
Kto gra babą xdddd
  • Odpowiedz
@crystalmethh: No nie do konca. W takim cyberpunku np jako glowny bohater, dokonuje sie czesto jakichs idiotycznych wyborów, a niektore odzywki sa mega głupie. W przypadku męskiego protagonisty czuję sie wtedy cringe a w przypadki kobiety wszystko pasuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wink

@mk321: bo jest kontynuacją Wiedźmina 3, a Ciri była tam grywalną postacią i powodem dla którego Geralt babrał się w tym wszystkim. Co więcej, Ciri zostanie Wiedźminką. Nie dziękuj za wyjaśnienia.

Epizod z grywalną Ciri to był
  • Odpowiedz
@Niebadzksieciem

@mk321: a dlaczego nie, nawet w książkach było napisane wprost, że szkoły wiedźmińskie brały dziewczyny ba wiedźminki

To niech nazwą "Wiedźminka I". Czemu jadą na
  • Odpowiedz