Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +97
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +753
I tak właśnie kończę w środku nocy czytając o najlepszej rasie kóz do produkcji sera.... ale jakiego sera? Jakie mleko jest najlepsze, jak karmić kozy? Od kiedy Słowianie hodowali kozy i skąd w sumie wzięli się na naszych terenach? Może międzyczasie analiza własnego drzewa genealogicznego do 8 pokoleń wstecz?
Aż mnie czasem przytyka z tego wszystkiego. Nie umiem nawet filmu obejrzeć w spokoju. Przesuwam go, żeby pominąć mało interesujące wątki międzyczasie sprawdzając co w polityce, analizują, który baran biorący udział w debacie miał rację, a który nie.
Odciąłbym się i poszedł pobiegać, ale jak to zrobić bez znalezienia uprzednio najlepszego planu treningowego. No właśnie, lepsza metoda Danielsa czy Gallowaya? Kim był ojciec Danielsa?
Da się to wyleczyć?
#overthinking #rozwojosobisty #psychologia #terapia #logikaniebieskichpaskow
Ale ty wyjątkowy
Nie wiem czy każdy, ale nie jesteś wyjątkowy. Ja na zejściu się zapetlilem na fragmencie ze zyaterego testamentu z Eliasza i jestem w miarę trzeźwy a po miesiącu dalej siedzi mi to w głowie xD