Aktywne Wpisy
KrysztalowyMick +11
Czy 1500 złotych za rolety dzień noc z kasetami z montażem za 5 sztuk dla takich okien to spoko cena w #krakow?
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie #rolety
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie #rolety

źródło: IMG20250414182502
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +271
Odebrałam rano paczuchę, ale tak bardzo kusiło odpakować, że zrobiłam to jeszcze w robocie.
Po odpakowaniu ładnie omotanej papierem, przewiązanej paczki, moim oczom ukazał się środek z karteczkami instruującymi i światełkami LED, które najsampierw trzeba było włączyć. Widać postaranko! ( ͡ಥ ͜ʖ ͡ಥ)
W paczusi Rozdroże Kruków, najnowsza książka Pandżeja. I to z edycji CZERWONEJ, idealnie bo taką właśnie całą mam w domu to będzie pasowała do reszty [w nosie mam że niektórzy nie lubią czerwonej edycji, to była moja pierwsza i uwielbiam ją! XD]. Idealnie, bo jeszcze nie kupiłam, a oczytać trzeba co by się lorowo o młodym Gerwancie mądrzyć można było. (。◕‿◕。) Dodatkowo ręcznie pomalowała dwie zakładki do tejże książki, jedna w Znaki, druga w medaliony cechów. Wyglądają cudownie i od razu można użyć czytając Rozdroże. Zestaw Yen, trafiony idealnie. Moja kumpela zaraziła mnie wyrobami od Soap Szop, mam ich kosmetyki, używam ich, a na ich stoisku Pyrkonowym robiłyśmy sobie z tamtejszymi babeczkami j---a, bo one ogólnie zajebistymi osóbkami są. XD B---ę do wanny sobie użyję, co prawda w brodziku, bo wanny nie posiadam, ale zobaczę czy uda mi się zapianować nią całą łazienkę. Byłoby w pytę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Skarpetki w koty ideolo, uwielbiam kolorowe skarpety. We wszystko. Zajmują chyba z 90% mojej szuflady. Reszta to jakieś smętne skiety na wypadek gdy "tu takich nie wypada założyć". Moja Mirkołajka nawet wyczytała że mam dwa kocie smrody i do paczuchy dorzuciła smaczki i świąteczną zabawkę. W domu przetestuję co zostanie zjedzone pierwsze... ( ͡° ᴥ ͡°) Dodatkowo najlepsze, najprostsze, zwykłe mleczne czekolady. Idealnie. Mikrołajka nie wiedziała którą firmę czekolady lubię, otóż, Proszę Państwa, cytując mema ze sklepikarką z mięsnego - "wszystkie są smaczne". (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Na końcu miałam polecenie aby przeczytać ładnie spakowany list, co też zrobiłam. Super było trafić na takiego nadawcę, piękna paczucha.
Wesołych Świąt również dla Ciebie @MementoMori49 (づ•﹏•)づ
#wykopaka #pokapake
źródło: 466733148_579919038304424_7816065070206485426_n
Pobierzźródło: 462566276_954225716628593_6673145047812471506_n
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raz się udało, drugi się uda, fafnasty też, a za fafnastym pierwszym trzeba będzie gasić paczkomat. ( ͡° ᴥ ͡°)
- Mamo, mamo, paczkomat się pali! ( ° □ ° )
- Paczkomat się nie pali tylko świeci. ( ̄෴ ̄)
- Mamo, mamo, bo drzewko obok też się świeci! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Miłego czytania i oby kosmetyki dobrze pachniały. (Tylko nie zalej łazienki) ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 462575276_898827269032158_7948605896728431163_n
Pobierz