Wpis z mikrobloga

@EmDeCe: czemu koroluke się naśmiewa z koniobijców kiedy sam mówił pisał na wykopku że nawet w publicznej masturbacji nie ma nic złego jeśli cię nikt na niej nie nakryje i sam polecał chodzenie w szerokiej bluzie xd
  • Odpowiedz
@EmDeCe: dobrze wiedzą że elektorat Konfy mariusze i sebki to w dużej mierze simpy, białyrycerze, toksyki i beciaki polecą na każdą która powie im to co chcą usłyszeć a domyślam się że lubią te najbardziej sztuczne z botoksem, itd. Jakoś niespecjalnie mi ich szkoda przez charakter a niech ich tłuką najpierw baby a potem dzieci listonosza.
  • Odpowiedz
@Skorvez_957_ ale hej przyznaj że nabijanie się z wyników Korwin/konfy - wszystkiego co już było i będzie to takie guilty pleasure ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po wyborach Sławek nabije pewnie fejmu i się odłączy, bo Braun to ruski przyglup z zacięciem do rządzenia i dzielenia.
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: i dzisiaj żałuję że z 10 lat temu obraziłem się na krula na szczęście dałem się przekonać kucom by nie głosować na JOWY a z tym PISEM to tak za dobrze nie będzie...
content krulewski z przed lat jest o wiele lepszy niż dzisiejszy Konfy jak wpadłem jednym okiem na kilka kanałów na YT.... za JKM ludzie sobie śmieszkowali a za Konfy są fanatycy.
Konfę hejtowano już w 2018
  • Odpowiedz