Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12: nie jestem zadowolony? Nie być zadowolonym to można, jak się dupe obsra za mocno przy sraniu. Ja życiem jestem kompletnie znudzony, rozczarowany i zmęczony. Żałuję, że coś tak niefortunnego mi się przydarzyło.
  • Odpowiedz
  • 2
@Chuopijak: Cierpienie i bez wizji na koniec tego stanu. Nie widzę jak sprawy mogłby by się poprawić w przyszłości. Wszystko mnie męczy, czuję się źle gdziekolwiek jestem. Niezbyt potrafię być samodzielny. Nie jestem w stanie się z kimś zakolegować i w ogóle ludzi nie lubie i mnie męczą.
Nie wiem co innego byłbym w stanie robić niż te zajęcie na które chodzę teraz, a są one dla mnie bardzo męczące
  • Odpowiedz
@qew12: Czemu się czymś nie zajmiesz online typu sklep internetowy, albo jakąś grafika czy coś co można robić ludziom odpłatnie bez kontaktu face to face. Myślę, że w życiu ważne jest mieć czymś zajętą głowę bo potem nadmiar czasu i brak zajęć ryją beret.
  • Odpowiedz
  • 0
@Winden: Chodzę na zajęcia do domu samopomocy, a potem nie mam sił i motywacji już. Czasami pogram w szachy albo pokombinuje przy skrypcie jakimś.
  • Odpowiedz