@wbutachorangutan: mogłeś sam do decathlonu skoczyć, albo kupić lokalnie. Ja mam termos zakupiony za czasów Tesco, i do dziś go używam, nic się z nim nie dzieje.
@Richtig_Piwosz: Mi Komputronik apple watcha kiedyś wysłał w takim. Bez żadnego wypełnienia. Tylko wielki karton. Latało to w środku jak Żymianin po pustym sklepie.
@wbutachorangutan: u mnie ostatnio paczka z morele XD czaje ze maja jakies standardowe rozmiary, i uzywa sie kilkukrotnie pudelek, ale smiesznie to wyglada XD
@wbutachorangutan: Ja dostałem kiedyś kamerę do kompa w kartonie większym niż gabaryt C z inpostu. Czasami zapominam co zamawiam, jak mam więcej rzeczy na raz i myślałem, że jebnę jak to otworzyłem i wygrzebałem. Ale trzeba przyznać, że kamera była centralnie w kartonie, a nie latała luzem. Spokojnie przetrwała by czołówkę busa ze ścianą przy maksymalnej prędkości...
@wbutachorangutan: posiadanie w firmie 3 najczęściej przydatnych rodzajów opakowań do wysyłki, zamiast 20 różnych. I automatyzacja wysyłek.
To pa na to xD Obie piłki są wielkości piłki do tenisa.
źródło: 20240324_131454
Pobierzczaje ze maja jakies standardowe rozmiary, i uzywa sie kilkukrotnie pudelek, ale smiesznie to wyglada XD
źródło: image
PobierzAle trzeba przyznać, że kamera była centralnie w kartonie, a nie latała luzem. Spokojnie przetrwała by czołówkę busa ze ścianą przy maksymalnej prędkości...