Wpis z mikrobloga

Samozwańczy Gubernator znów w furii bo kaszanka nie dostała wiadra ramenu... Chłop marźnie a nawet mrozów nie ma, może niech się przebada bo tam pewnie serducho sam smaleć stopiony pompuje.

#mocnyvlog
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OmandrenowyRycerz01: jeszcze ona jak ona, ale grubas żebrzący o michę wylewającego się ramenu to koszmar każdego restauratora.
Faktem jest, że jeśli kelner powiedział to co on mówi, to sam bym mu jebnął ze łba
  • Odpowiedz
@OmandrenowyRycerz01: Przeciez to tzw. manewr Del Favero czyli jak Bebzunowi gdzieś wyjątkowo smakuje i chce nawiązać współpracę nieoznaczoną to nagle zaczyna narzekać na wielkość porcji i liczy na specjalne traktowanie.
O dziwo nawet rycerze w komentarzach zauważyli, że niemka miała 6zł tańszy ramen bez dodatkowego jajka co mogło wpłynąć na niższy poziom bulionu w ramenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@prlw123: Piecze ? a niby po czym? XD chłopu niczego nie zazdroszczę, jak podróżował po świecie to lekko zazdrościłem, ale większość tego co chciałem zobaczyć już zrealizowałem. Gruby teraz głownie tylko żre i stęka, a że już 50 na karku to będzie coraz gorzej. Duże dziecko bo związek z Niemką też mu odpowiada tak jak jest, jak jest dobrze to wspólna kolacja i dziabie u siebie, a jak ma jej
  • Odpowiedz
@OmandrenowyRycerz01 Napisałem to z ironią, bo tak zareagowałby na filmie ( ͡º ͜ʖ͡º) Podzielam Twoje zdanie. Ja oglądam go już tylko dla beki, bo chłop już dawno ma odklejke.Testschab jeszcze oglądam, bo czasami coś pokaże z sensem.
  • Odpowiedz