Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +338
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
arcxa +310
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #

źródło: 628e38307f253
Pobierz
Czy wiecie jak legalnie rozwiązać w Polsce zatrudnienie tak zwanej szparki sekretarki?
Chcę wejść w układ przy obopólnym zainteresowaniu i zgodzie. Chcę zatrudnić prywatną asystentkę do mojej jednoosobowej działalności i chcę żeby s--s nie był powodem przyszłego pozwu w moją stronę.
Oferuję za to na tyle duże pieniądze, że mam już potencjalną i chętną kandydatkę. Ale nie chcę skończyć w kryminale.
Miałem już wcześniej asystentkę, ale taką w pełni po jasnej stronie mocy i oczywiście bez żadnych krzywych akcji z mojej strony.
Miałem też relacje sponsorowane w których układ ograniczał się do seksu.
W obu przypadkach zawsze za pełną zgodą i z dużym szacunkiem.
Chciałbym teraz połączyć obie role, ale chcę uniknąć bycia bohaterem afery #metoo za kilka lat.
Ktoś z was ma doświadczenie z takim układem bądź wie od strony prawnej jak to ugryźć?
I proszę bez moralizowania, bądź zarzucania mizoginii. Ludzie są wolni, i mogą wybierać za siebie. Nikt nie może - w szczególności kobietom - narzucać z kim i w jakich warunkach mogą sypiać, a ja działam tylko z kobietami dla których taki układ jest pożądany.
#sponsoring #s-x #divyzwykopem #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Bezpośrednio nie możesz zawrzeć ani zobowiązać pracownika do takich rzeczy, tak że myślę, że to musi pozostać na ścieżce nieoficjalnej.
To jest dobra rzecz do rozważenia na jakimś forum prawnym - tam pewnie ktoś może mieć inne
w Polsce szacuje się że jest około 200 000 s-x workerek różnej maści. Mają swoje życie, rodziny. Dopóki w to nie wchodzi przestępczość czy konkretniej handel ludźmi - po co wtykać swój nos w ich życie. Nie udawajcie że tego nie ma, i nie udawajcie że wszystkie te osoby są jakoś prześladowane bądź problem
I jestem w stanie płacić za dwie roboty.
Myślisz, że mało jest chętnych na taki układ gdy wejście w niego daje 2x wiekszą pensję? Nie jestem żadnym blackpillowcem i nie będę obrażał kobiet mówiąc że każda bądź większość by na to poszła, bo to nie prawda. Ale nie udawajmy że procent chętnych na taki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: blackpill nic nie mówi o tym by obrażać kobiety. To że ktoś obraża kobiety bez jakichkolwiek powodów czy argumentów to oznacza że jest debilem. Proszę nie mieszać jednego i drugiego poprzez ogromną ilość trolli i normików na tagu.
@mirko_anonim: to polecam zalozenie wlasnej partii politycznej i