Aktywne Wpisy

klefonafide +1
Jutro wpada do mnie kumpel na kawę.
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta

Zoyav +5
ojciec sobie co chwilę kupuje nowe głośniki jakieś i sprzęty i ciągle mówi "puść coś swojego czego słuchasz" a ja się wstydzę przez nim tego czego słucham
#damskiprzegryw #s----------e
#damskiprzegryw #s----------e
Majestatyczne płomienie na głównej, a w komentarzach czysty kabaret narodowy:
"BOLZGA TO JUŻ NIE POLSKA, TO DRUGA FRANCJA!!!"
"NEPALSKIE GANGI ZACZNĄ NAM GWAŁCIĆ WITAMINKI W BIAŁY DZIEŃ, ZAPAMIĘTAJCIE MOJE SŁOWA!"
"KAŻDY KOLUMBIJCZYK MA NÓŻ KTÓRY WYCELUJE PROSTO W TWE ŻEBRO JEŚLI TYLKO FIKNIESZ!!!"
"JEŚLI SIĘ NIE PRZYGOTUJEMY, TO ZA 5 LAT TU BĘDZIE DRUGA SZWECJA – RADZĘ OD RAZU ROBIĆ MARTWY CIĄG I UCZYĆ SIĘ KICKBOXINGU!!!"
WIELCY POTOMKOWIE HUSARZY OBSRALI ZBROJE, bo przyjechało kilku Kolumbijczyków (przeciętnie 170 cm wzrostu, czyli mniej niż randomowy Janusz w klapkach Kubota) i Nepalczyków (160 cm w góralskiej czapce z pomponem), żeby składać lodówki w fabryce i zarobić na chleb.
Już sobie wyborażam tę akcję: Sześciu zmęczonych szerpów spotyka na ulicy POLAKA PATRIOTE, który w myślach odpala scenariusz rodem z "300". Husarz w piwnej zbroi okalającej twardy brzuch niczym stal na nożach Kolumbijczyków, naprzeciwko Nepalczyka z lunchboxem w ręce.
A za dwa lata większość z nich wróci do siebie, w międzyczasie będą żyć w jakimś wynajmowanym kurniku, wysyłając pieniądze rodzinom. Natomiast Janusze na wykopie będą nadal siedzieć na kanapie, scrollując kolejne spiskowe wątki i jedząc chipsy, przekonani, że bronią zachodniej cywlizacji przed inwazją obcych
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
#wykopgonewild #bekazprawakow #imigranci #heheszki #polska #polityka
źródło: xddd
Pobierz