Wpis z mikrobloga

@Kingside: maile piszą zamiast zadzwonić od razu? Przecież czekanie może potrwać kilkanaście lat.Moim zdaniem powinni w pierwszej kolejności dzwonić żeby na szybko potwierdzić, że ktoś dalej jest "zainteresowany", pamięta hasło do maila i dopiero wtedy wysłac mailem szczegóły wiedząc, że nie będą czekać kilka dni aż ktoś sprawdzi skrzynkę i odpisze
  • Odpowiedz
@e47d8g46

trzymam kciuki bo to różnie bywa, cztery razy robiłem badania żeby w końcu oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla 4 osób czy 4 badania pod jedno oddanie?

Ja czekam i czekam na tego maila i wszystko jak krew w piach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
prędzej przeczytałbym od nich maila, niż bym odebrał z nieznanego mi numeru

@klawiszs: no tak, zapomniałem, że mamy pokolenie "dorosłych nie ma w domu" Maciek(30l)
  • Odpowiedz
@MrBudget: a te 10% może być własnie dla kogoś ratunkiem. Widzę jakie są czasy. Odebrać tel na kilka sekund to mega strata czasu, mogłoby zabraknać dnia na scrolowanie rolek na insta xD
  • Odpowiedz
@Kingside: przygotuj się na czynnik wzrostu komórek macierzystych. W krzyżu nigdy mnie tak nie n----------o, jak po tym syfie. Warto było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no tak, zapomniałem, że mamy pokolenie "dorosłych nie ma w domu" Maciek(30l)

@xqwzyts: dorośli prowadzą np. JDG i ich numer jest publicznie dostępny, co niestety kusi wszelkich spamerów. Może jak urośniesz, to zobaczysz, że maile są wygodniejsze, a telefony tylko od bliskich i kurierów.
  • Odpowiedz
jak ktoś na działalności korzysta z prywatnego numeru zamiast załatwić sobie służbową kartę to nie mam pytań xDD

@xqwzyts: czyli jednak nie lubisz jak ktoś dzwoni i zawraca dupę?
  • Odpowiedz