Wpis z mikrobloga

#famemma Boxdel kiedyś na Aferkach (różnych odcinkach) kilka razy obiecywał, że wpłaci na skrzywdzonego kotka i mimo jego zapewnień i upominań przez użytkowników w wysokich donejtach, nie wpłacał. Może z roztargnienia, nie wiem, ale nie lubię 'zapominania' w takich kwestiach i zapadło mi to w pamięć.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
Są zapisy Aferek, znajdź sobie sam. Zwyzywałeś mnie i usunąłeś komentarz, gdy po prostu o tym przypomniałem w związku z jego działaniami charytatywnymi. Nie będę ci podsuwać pod nos. Może przypudrowany, bo w tej manii nie wiem czy sypiasz.
  • Odpowiedz
@wykop14 ale to ty komus coś zarzuciles, więc dlaczego ja mam szukac na to dowodów? XD pomowiles przegrywie boxdela, twój pan wardega 3 lata wiozl karme do schroniska za nieswoje pieniądze
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@BezLitosci Napisałem dlaczego. Gdybyś zachowywał się normalnie, to bym normalnie podał. Nie wiem skąd ta agresja i nienawiść. Nie jestem ani za molestowaniem publicznie kobiet ani za niewpłacaniem na skrzywdzone zwierzątko, mimo deklaracji. Po tych upomnieniach nie wiem czy w końcu wpłacił, jest dostępne publiczne, że nie wpłacał.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Te ataki na normalne, merytoryczne wpisy są okropne. Aż ciężko uwierzyć, że można być tak zawistnym, to chyba nie pisze Boxdel, chyba że jest aż tak zawistny, nie wiem.
  • Odpowiedz