Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@astrodamus no właśnie to już jest taniej, dziewczyna która liczyła mi do tej pory mówi że mniej jak 900 nie może zrobić. Zrobiłem przez bank w końcu i doszła zniżka za aplikację dlatego 750
  • Odpowiedz
@Jack0wy: Nie, dalej mniej-więcej na tym samym poziomie, wyklikiwane przez neta, bez łażenia po placówkach i tracenia czasu, żeby wyżebrać 100 PLN zniżki.
  • Odpowiedz
Różnica w okolicach 100-200 zł jak najbardziej możliwa.

@astrodamus: I dla oszczędności 100-200 PLN w skali roku chce Ci się tracić czas na łażenie po placówkach?
  • Odpowiedz
@Polinik: Dla 50-100 by mi się nie chciało, ale dla 200 już tak. Punkt z ubezpieczeniami mam dość blisko. W tym roku sytuacja jeszcze była bardziej wymagająca, więc poniekąd przy okazji. Przez ostatnie lata składka była akceptowalna to nie weryfikowałem, raczej dużo niżej by nie dali.
Z drugiej strony powinno się to robić dla zasady. Chcą cię kroić to niech s---------ą.
  • Odpowiedz
I dla oszczędności 100-200 PLN w skali roku chce Ci się tracić czas na łażenie po placówkach?

@Polinik: można też zadzwonić na infolinię i też daja zniżki. Warto spróbować żeby oszczędzić te kasę. A jak masz takie podejście z innymi rzeczami to współczuję. Po co podejść kilometr dalej do restauracji gdzie jest taniej za obiad. Po co iść do sklepu gdzie jest promka. Dużo ludzi lubi przepłacać
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj:
Nie rozszerzaj sobie dobrowolnie zakresu mojego pytania, bo pasuje Ci do p-----------i i klamliwego "współczuję".
Pytałem o konkretnie sformułowane "trzeba iść do placówki i poprosić o oferty. Różnica w okolicach 100-200 zł", nie o dzwonienie na infolinię.

Jak mam poświęcić więcej niż uzyskana zniżka to dla mnie opłata bez zniżki nie jest przepłacaniem.
Może jak ktoś jest młody to nie ceni czasu, ja z wiekiem zacząłem go cenić i wolę zapłacić stówkę
  • Odpowiedz