Czy wam też tak w------o stawki za OC auta? Bez szkód w ostatnim roku, a stawka z 450 na 750 z dobra zniżką. Drugie starsze i mniejsze auto liczą cholera wie czemu jeszcze dwie stówy drożej. #samochody #ubezpieczenia #ubezpieczenieoc
@astrodamus no właśnie to już jest taniej, dziewczyna która liczyła mi do tej pory mówi że mniej jak 900 nie może zrobić. Zrobiłem przez bank w końcu i doszła zniżka za aplikację dlatego 750
@Jack0wy: Nie, dalej mniej-więcej na tym samym poziomie, wyklikiwane przez neta, bez łażenia po placówkach i tracenia czasu, żeby wyżebrać 100 PLN zniżki.
@Polinik: Dla 50-100 by mi się nie chciało, ale dla 200 już tak. Punkt z ubezpieczeniami mam dość blisko. W tym roku sytuacja jeszcze była bardziej wymagająca, więc poniekąd przy okazji. Przez ostatnie lata składka była akceptowalna to nie weryfikowałem, raczej dużo niżej by nie dali. Z drugiej strony powinno się to robić dla zasady. Chcą cię kroić to niech s---------ą.
I dla oszczędności 100-200 PLN w skali roku chce Ci się tracić czas na łażenie po placówkach?
@Polinik: można też zadzwonić na infolinię i też daja zniżki. Warto spróbować żeby oszczędzić te kasę. A jak masz takie podejście z innymi rzeczami to współczuję. Po co podejść kilometr dalej do restauracji gdzie jest taniej za obiad. Po co iść do sklepu gdzie jest promka. Dużo ludzi lubi przepłacać
@Wincyyyyj: Nie rozszerzaj sobie dobrowolnie zakresu mojego pytania, bo pasuje Ci do p-----------i i klamliwego "współczuję". Pytałem o konkretnie sformułowane "trzeba iść do placówki i poprosić o oferty. Różnica w okolicach 100-200 zł", nie o dzwonienie na infolinię.
Jak mam poświęcić więcej niż uzyskana zniżka to dla mnie opłata bez zniżki nie jest przepłacaniem. Może jak ktoś jest młody to nie ceni czasu, ja z wiekiem zacząłem go cenić i wolę zapłacić stówkę
Zwykła kawa rozpuszczalna Jacobs 200g kosztuje już 42 zł. Nie tak dawno taka kawa kosztowała max 20 zl. Przecież to się w głowie nie mieści. Za niewiele więcej można kupić dobrej jakości kawę do ekspresu. Jak żyć w tym kraju z dykty i kartonu? #inflacja #pieniadze #ceny
#samochody #ubezpieczenia #ubezpieczenieoc
@astrodamus: I dla oszczędności 100-200 PLN w skali roku chce Ci się tracić czas na łażenie po placówkach?
Z drugiej strony powinno się to robić dla zasady. Chcą cię kroić to niech s---------ą.
oczywiscie ze tak. 920 na 1080. 0 szkod zakres ten sam co wczesniej czyli oc + asistance
@Polinik: można też zadzwonić na infolinię i też daja zniżki. Warto spróbować żeby oszczędzić te kasę. A jak masz takie podejście z innymi rzeczami to współczuję. Po co podejść kilometr dalej do restauracji gdzie jest taniej za obiad. Po co iść do sklepu gdzie jest promka. Dużo ludzi lubi przepłacać
Nie rozszerzaj sobie dobrowolnie zakresu mojego pytania, bo pasuje Ci do p-----------i i klamliwego "współczuję".
Pytałem o konkretnie sformułowane "trzeba iść do placówki i poprosić o oferty. Różnica w okolicach 100-200 zł", nie o dzwonienie na infolinię.
Jak mam poświęcić więcej niż uzyskana zniżka to dla mnie opłata bez zniżki nie jest przepłacaniem.
Może jak ktoś jest młody to nie ceni czasu, ja z wiekiem zacząłem go cenić i wolę zapłacić stówkę