Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monami: ale ja nie wiem o czym Ty do mnie. Wchodzę na wykop tylko i wyłącznie w celach rozrywkowych, pośmieszkować, a Ty ekspresem jakąś kategoryzację uprawiasz, nie ten adres. I poważnie, martwię się o Ciebie, bo masz bardzo nienaturalny, rozjuszony poziom wyrażania myśli.
  • Odpowiedz
  • 0
@ajaj: NIkt normalny prócz mnie tutaj nie wchodzi, spotkałem 5 osób w zyciu które uzywają wykopa i kazdy z nich to kuracyja 2
  • Odpowiedz
  • 0
@ajaj: NIE B--Ń SIĘ, bierz na klate co ci pisze i powiedz mi dlaczego jesteś przegrywem i nie robisz nic by nim nie być
  • Odpowiedz
  • 0
@ajaj: Rozumiem przyjacielu, grunt to akceptacja siebie i wyciąganie wniosków ze swojego życia, tyle dobrego że chociaż rozumiesz swój problem, moje rady dla ciebie kolorowy misiu to ZAPISZ SIĘ NA BOKS ,K1 poprawi to na pewno twoją pewność siebie, pojdz na siłownie zbudujesz sylwetke co będzie bardziej podobało się kobietom ale również tobie dodatkowo będziesz mógł poznać tam naprawde ładne kobiety, zacznij też się lepiej ubierać, szerokie spodnie są dobre
  • Odpowiedz
@monami: jeszcze kiedyś będzie pięknie i wspólnie w akompaniamencie FLASH FM będziemy jechać nowiutką Teslą na połów płodnych Julek do najlepszych klubów, gdzie czekać będzie tylko i wyłącznie loża vip i schłodzony szampan. Pozdro mistrzu!
a.....j - @monami: jeszcze kiedyś będzie pięknie i wspólnie w akompaniamencie FLASH F...
  • Odpowiedz
  • 0
@ajaj: A tak serio, nie jest ci wstyd za to że żadna cie nie chce i klepiesz sie z takimi samymi jak ty po plecach? (jeśli odpiszesz inaczej niż na temat to znaczy że nie jest)
  • Odpowiedz