Wpis z mikrobloga

Trzeba też dodać jedną rzecz, bo w Polsce są też kobiety, które siebie szanują, i one niestety dostają rykoszetem.

@Baczny_Obserwator: ale te które się szanują to i tak bronią tych szlaufów i mówią, że to jest wina męzczyzn, że one takie są xd, takze wy*&*^e na nie również
  • Odpowiedz
w Polsce są też kobiety, które siebie szanują, i one niestety dostają rykoszetem.

@Baczny_Obserwator: Od kogo i za co dostają? Chyba jedynie od dzbanów, którzy wrzucają wszystkie kobiety do jednego worka, a takimi nie warto się przejmować.

ale te które się szanują to i tak bronią tych szlaufów i mówią, że to jest wina męzczyzn, że one takie są xd

@davido-kun: Ja ich nie bronię i nie mówię,
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator: No niestety mam podobne doświadczenia z UK. W mniej więcej tych samych latach co ty.

Anglicy, Albańczycy, Pakistańczycy- ile razy krzywiłem się słysząc te pogardliwe przechwałki jak to łatwo wyruchać Polkę :/
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator

Trzeba też dodać jedną rzecz, bo w Polsce są też kobiety, które siebie szanują, i one niestety dostają rykoszetem.

i cyk teraz każda po przeczytaniu tego fragmentu myśli że to ona jest tą "poszkodowaną"
  • Odpowiedz