@Edward_Kalmanawardze_666: gdyby ci tak przeszkadzały tagi, to po prostu dodałbyś #realmadryt na czarną, zamiast zesrać się w komentarzu jak typowy wykopowy p------------z. PS: Możesz tego kudłatego obsrańca tagować #koty? Nie zamierzam czarnolistować każdego tagu dla kociarzy
@ObslugaRadomskiegoLotniska: XD ale zesrańsko. Ty sobie dodajesz dwa tagi #koty, #pokazkota i temat zamknięty, a temat piłki nożnej rozciąga się na niezliczoną ilość tagów pokroju #realmadryt #j--------e #mecz #legia #arkagdynia #football itp. Ja już dodałem, bo troglodycie stadionowi nie kumają tych zależności.
@Edward_Kalmanawardze_666: to ty idioto przyszedłeś tu na mój wpis i się zesrałeś o tagi XD nie będę tagował #mecz ani #pilkanozna, bo ten wpis dotyczy konkretnej drużyny i nie będę wołał osób, których raczej by nie zainteresował. Tak samo jak pisząc o jakimś zespole muzycznym nie będę tagował wszystkich związanych z nim gatunków, żeby jakiś wykopowy piwniczak się nie p-------ł że nie chce tego oglądać.
@Edward_Kalmanawardze_666: przysrałeś się, a nie zwróciłeś uwagę. A jak powiedziałem ci że nie, bo to nie jest wpis skierowany do ogółu fanów piłki nożnej, tylko żart dla kibiców Realu, to zacząłeś coś p-------ć o gównie. I potem to ty coś p--------z o troglodytach, jak ja ci tylko kulturalnie odpisałem, że nie XD
#realmadryt #bojowkajoselumato
źródło: GfAigUfWAAAUy8E
PobierzPS: Możesz tego kudłatego obsrańca tagować #koty? Nie zamierzam czarnolistować każdego tagu dla kociarzy
źródło: Przechwytywanie
PobierzJa już dodałem, bo troglodycie stadionowi nie kumają tych zależności.
@ObslugaRadomskiegoLotniska: Ja kulturalnie zwróciłem uwagę. Konkretnej drużyny grającej w #pilkanozna XD no troglodyta
@Edward_Kalmanawardze_666: przysrałeś się, a nie zwróciłeś uwagę. A jak powiedziałem ci że nie, bo to nie jest wpis skierowany do ogółu fanów piłki nożnej, tylko żart dla kibiców Realu, to zacząłeś coś p-------ć o gównie. I potem to ty coś p--------z o troglodytach, jak ja ci tylko kulturalnie odpisałem, że nie XD