Aktywne Wpisy

Czemu nie śpicie?

jobol_pl 0
Allegro wprowadziło 4-1 model hybrydowy. Pięknie się to czyta: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,6832
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
Pracowałbym w modelu 4 x biuro, 1 x zdalnie:
- tak 26.1% (6)
- nie 73.9% (17)

Nadal dla mnie to jest niepojęte, że co 3 wyborca tęskni za taką tępą propagandą. A jeszcze bardziej or zastanawia, że #konfederacja też by chciała powrotu do tego tworu.
Narzekają na obecne PKW.. po takim reportażu w państwowej stacji wybory w 2020 powinny zostać unieważnione, tamte całą kampania to była farsa fundowana przez pieniądze z budżetu.
A wiemy jak u kuców te pro i anty polskości wyglądają XD.
o właśnie to. te wybory w ogóle nie powinny zostać uznane przez odpowiednie organy UE. nie potrzebnie się z nimi wtedy patyczkowali.
źródło: t_20230722
Pobierz@Latarenko: Tym samym czym różni sie pis od konfederacji(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Mnie martwi, że historia XX wieku zaczyna się powtarzać, ludzie zawiedzeni demokracją coraz częściej popierają populistyczne partie które chcą wprowadzić rządy silnej ręki.
@miki4ever: dla mnie jest z kolei niepojęte, że po roku tych bezowocnych rządów nadal ktoś jeszcze optuje za bandą Tuska.
Komentarz usunięty przez moderatora
@NieJanek: W sumie ciekawy problem (a może tylko pozorny problem): czy jeśli demokratyczne wybory wygrywają partie antydemokratyczne, to czy to jest demokracja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)