Wpis z mikrobloga

#polityka #tvpis

Nadal dla mnie to jest niepojęte, że co 3 wyborca tęskni za taką tępą propagandą. A jeszcze bardziej or zastanawia, że #konfederacja też by chciała powrotu do tego tworu.

Narzekają na obecne PKW.. po takim reportażu w państwowej stacji wybory w 2020 powinny zostać unieważnione, tamte całą kampania to była farsa fundowana przez pieniądze z budżetu.
miki4ever - #polityka #tvpis 

Nadal dla mnie to jest niepojęte, że co 3 wyborca tęsk...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miki4ever: jak to zauważyłem kiedyś wpis od jednego z ich zwolenników, cytuję ,,może i propaganda, ale wolę już propolską propagandę niż antypolską".

A wiemy jak u kuców te pro i anty polskości wyglądają XD.
  • Odpowiedz
@miki4ever:

Narzekają na obecne PKW.. po takim reportażu w państwowej stacji wybory w 2020 powinny zostać unieważnione, tamte całą kampania to była farsa fundowana przez pieniądze z budżetu.

o właśnie to. te wybory w ogóle nie powinny zostać uznane przez odpowiednie organy UE. nie potrzebnie się z nimi wtedy patyczkowali.
  • Odpowiedz
@miki4ever: Słynna prawacka "wolność słowa".
Mnie martwi, że historia XX wieku zaczyna się powtarzać, ludzie zawiedzeni demokracją coraz częściej popierają populistyczne partie które chcą wprowadzić rządy silnej ręki.
  • Odpowiedz
ludzie zawiedzeni demokracją coraz częściej popierają populistyczne partie które chcą wprowadzić rządy silnej ręki

@NieJanek: W sumie ciekawy problem (a może tylko pozorny problem): czy jeśli demokratyczne wybory wygrywają partie antydemokratyczne, to czy to jest demokracja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz