Wpis z mikrobloga

@EricCartman69: trening xDDDD nie dziękuje mi serio herbaty/yerby bardziej smakują ogólnie w 2025 planuje praktycznie nie pić bo szkoda spadki formy etc. tylko jak patrząc na ten tag post to ja cały rok to wypiłem chyba mniej niż niektórzy w miesiąc czy nawet mniej xDDDDDDDD kierwa jak wy zyjecie tak
  • Odpowiedz
@SebastianEnriqueAlvarez: powiem Ci, że sporo ludzi których mijasz na ulicy może tak funkcjonować, 4 piwka po pracy to jest nic, ja nawet bym nie poczuł takiej ilości o ile bym nie walił ich na szybko albo nie miały po 9 volta xd
w czasach studenckich często miałem takie dni, ze się piwkowało dzień w dzień, i to trochę więcej niż 4 piwa, i w sumie dało się normalnie funkcjonować.
jak
  • Odpowiedz
  • 0
@SebastianEnriqueAlvarez chłopie właśnie ja nigdy kaca nie miałem. Chyba że bym to z paierosem połączył. Ale to było za małolata jak się przy piwie w pubie siedziało.
Zero kaca zero suszenia. Odwrotnie! Jak się ochlałem to nie piłem nic bo brzuch pełny od jedzenia. Ja pół litra po prostu do jednego dania to w pół godziny i już.
99% picia to samemu
  • Odpowiedz
  • 0
@grafixautozine problem w tym że nie słucham muzyki nie oglądam filmów i seriali. Zero zainteresowań które nie daja od razu emocji. Książek nie czytam.
Tylko krótkie smieszne filmiki na yt i komentarze na wykopie.
Nigdy Facebooka insta Twittera. Nawet naszej klasy
  • Odpowiedz
@aa-alkus-80: Jak Cię zacznie telepać konkretnie to seteczka będzie zbawieniem ale na drugi dzień będziesz to powtarzał. Może po paru dniach dasz radę a może nie.
Mnie też raz lekarz powiedział że najlepsza z najgorszych jest czysta ale nie o tym pisałem. Chodzi o to że raczej coś po wielokrotnej destylacji i filtrze węglowym niż parkowa;)
  • Odpowiedz
@SebastianEnriqueAlvarez: No i to jest pewnie w dużym stopniu wypracowane regularnym chlaniem.
+ każdy wyrabia sobie nawyki aby tego kaca nie mieć. U mnie jest to np. nie położenie się spać na największej śrubie, nawet jak wracam z miasta nad ranem to siadam do kompa i sobie odczekuje, w miedzy czasie coś jem i pije. I właśnie jedzenie i picie jest też bardzo istotne. Jak spożywam alko to mam całe
  • Odpowiedz
jakim cudem masz pracę biurowa państwowke bez kontaktu z ludźmi.

I jeszcze siedziałeś na neecie

@analboss: ja odpowiem ze swojej perspektywy:
nie wszystkie prace w urzędzie to siedzenie w okienku, urzędnik który wydaje np. decyzje, postanowienia w jakiejś specyficznem branży nie musi mieć kontaktu z nikim, papiery przychodzą przez sekretariat, czegoś brakuje to wzywasz do uzupełnienia i potem wysyłasz to epuaem albo listem. I to jest tyle. I teraz wyobraź
  • Odpowiedz