Aktywne Wpisy

OscarGoldman +4
Ello chłopaki, mam do was pytanie, czy od kręgosłupa może boleć głowa (dokładnie jak przy nadciśnieniu czyli tył głowy, czasami około uszu, a czasami góra głowy), otóż dużo czasu pracuje przy komputerze, biorę leki na nadciśnienie, ale to było takie średnie nadciśnienie coś w stylu 140/85c, puls około 70, teraz mam leciutko 120/75, puls 65. Przy wysiłku również, wiadomo troche podwyższone, ale zaraz się normuje jak np: skończę biegać, czy po rowerze.

Afrobiker +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

w czasach studenckich często miałem takie dni, ze się piwkowało dzień w dzień, i to trochę więcej niż 4 piwa, i w sumie dało się normalnie funkcjonować.
jak
Zero kaca zero suszenia. Odwrotnie! Jak się ochlałem to nie piłem nic bo brzuch pełny od jedzenia. Ja pół litra po prostu do jednego dania to w pół godziny i już.
99% picia to samemu
Tylko krótkie smieszne filmiki na yt i komentarze na wykopie.
Nigdy Facebooka insta Twittera. Nawet naszej klasy
Mnie też raz lekarz powiedział że najlepsza z najgorszych jest czysta ale nie o tym pisałem. Chodzi o to że raczej coś po wielokrotnej destylacji i filtrze węglowym niż parkowa;)
+ każdy wyrabia sobie nawyki aby tego kaca nie mieć. U mnie jest to np. nie położenie się spać na największej śrubie, nawet jak wracam z miasta nad ranem to siadam do kompa i sobie odczekuje, w miedzy czasie coś jem i pije. I właśnie jedzenie i picie jest też bardzo istotne. Jak spożywam alko to mam całe
I jeszcze siedziałeś na neecie
Też chce
@analboss: ja odpowiem ze swojej perspektywy:
nie wszystkie prace w urzędzie to siedzenie w okienku, urzędnik który wydaje np. decyzje, postanowienia w jakiejś specyficznem branży nie musi mieć kontaktu z nikim, papiery przychodzą przez sekretariat, czegoś brakuje to wzywasz do uzupełnienia i potem wysyłasz to epuaem albo listem. I to jest tyle. I teraz wyobraź