Aktywne Wpisy

comanchee +60
Michał Skóraś z narzeczoną sprowadzili potomka na świat, gratulacje! W międzyczasie kobitka wrzuciła prawie nudesa z brzuchem ciążowym, to jest normalne? xd
#p0lka #blackpill #redpill #bluepill #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #redpill #bluepill #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow
źródło: image
Pobierz

Jeszcze jak! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest właśnie super w #wykopaka , że czasami nigdy byś nie wpadł na to, że chcesz taką rzecz.
Moim Mikołajem, okazał się - nie mam pojęcia, bo się nie podpisał niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°) Może się ujawni pod tym postem - zobaczymy.
Zacznijmy od tego, że mój kot chyba uznał, że cała paczuszka jest dla niego, ponieważ zaczął od zabawy papierem, w który był zapakowany karton. A karton był serio super, ponieważ miał w środku te fajne sianko zabezpieczające. Tego na zdjęciu nie ma, zabrał chłop, bo cytuje "Zaraz to kot rozniesie po całym pokoju i będzie trzeba sprzątać.", ale spokojnie, to jest tak fajne, że przyda się do pakowania prezentu komuś innemu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #recykling
Ale zawartość jest jeszcze lepsza!
Jako, że spędzam 66,66% swojego czasu przy komputerze, to podkładka się przyda. Szczególnie, że jest serio dobrej jakości (gruba) i jest z motywem jednego z moich ulubionych anime.
Koszulka z motywem wiedźmina mnie rozbawiła xD. Będę ją nosić do pracy, jak będę musiała iść do biura - jest świetna! Zagramy w gwinta? (aż mi się przypomniało jak co chwila wczytywałam grę, bo przegrywałam z Baronem w 1 akcie, a chciałam wygrać xD, potem już ogarnęłam grę i nie było problemu.
No i to małe pudełeczko na zdjęciu - jeeezu jakie to złoto. Mały sterowany samochodzik, do którego podczepiasz jakiś ogonek, czy piórko i kot może latać za samochodzikiem! Ten prezent szczególnie się spodobał niebieskiemu i teraz mało, że kot jest zajęty to jeszcze chłop ma radochę (i ja) 3 pieczenie na jednym ogniu! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dodatkowo są smaczki dla kota, dałam jej 1 i teraz mi truje dupę, że chce więcej. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Herbatka będzie parzona w moim czajniczku z pepko - będzie idealne
No i słodycze :3 Oby spodnie mi nie pękły.
Jest jeszcze list z życzeniami i opisem, w którym niestety nie znalazłam nazwy wykopka.
#pokapake
źródło: 462568490_603879048790855_1027926464108315998_n
Pobierz