Wpis z mikrobloga

Cześć!

Żona kolegi, który interesuje się F1 chce mu zrobić na rocznicę niespodziankę i kupić mu w prezencie wyjazd na oglądanie zmagań formuły pierwszej na prawdziwym torze. Chciałaby, aby to był wyjazd jak najbliżej Polski, więc w przyszłym roku w grę wchodzą Węgry lub Austria - który tor według was jest lepszym wyborem? Znajoma chce kupić bilety tak, żeby mogła przynajmniej je wydrukować i wręczyć mężowi zapakowane jako prezent. Istnieją jakieś oficjalne strony, gdzie można kupić takie bilety i się nie naciąć na jakieś oszustwo? Sprawdzała global-tickets, ale nic nie wiemy o tej stronie. Z góry dzięki za pomoc.

#f1 #wakacje
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z tych dwóch zdecydowanie Austria, jak będzie pogoda to jest pięknie. Niech tylko pomyśli o spaniu bo na polu namiotowym jest intensywnie, chyba że taki lubią. Jeżeli chcą zwiedzić coś jeszcze to Węgry bo Budapeszt bliziutko a RB ring trochę na odludziu
  • Odpowiedz
@SonidoStark hmm bez vipa nie ma już paddocku walku w Austrii. Uważam że najlepiej przy punktach wyprzedzania czyli w tym wypadku T2/T3, jest daleko od miasteczka paddockowego gdzie dzieją się wszystkie atrakcje ale miejscówka wynagradza. Jezeli ma kaskę na Vipa to niech bierze jeżeli jest w nim coś poza miejscem dla vipa jak na przyklad jakis paddock pass czy coś. Po wielu razach mogę stwierdzić, że najlepiej ogląda się przed telewizorem.
  • Odpowiedz
@parinmrokop a no i pogoda, najlepiej pod daszkiem mimo wszystko. Wszystko zależy od funduszy, na ile udogodnień ją stać to niech bierze, ale wiadomo nie ma co też przepłacać za zobaczenie z bliska klaunów z ferrari
  • Odpowiedz
@SonidoStark: byłem w Austrii. Paddock walk jest do kupienia za 30euro, jakoś miesiąc przed wyścigiem. Tak kupowałem. Przyjazd na luzie ale po skończonym wyścigu, wolałbym mieć nocleg po drodze bo do Krakowa wróciłem o 6:00 rano. Zabrałem rowery i pojeździliśmy po górach troszkę. Super piękne miejsce indolencje położony tor. Jedyna wada to ciągła impreza na polu namiotowym i 30stopni gorąca.
  • Odpowiedz
@SonidoStark: W 2019 roku byłem ze znajomymi na Węgrzech, bilety kupowałem prawie 8 miesięcy przed wyścigiem na oficjalnej stronie F1. Bilety przyszły pocztą około miesiąc przed wyścigiem, wydrukowane i zapakowane ładnej kopercie. Siedzieliśmy na trybunie Bronze 2. Wtedy f1 towarzyszyły f2, f3 i porsche super cup. Trzy dni na torze, z czego w czwartek przed zawodami mogliśmy wejść do pitlane w ramach biletu kupionego na cały weekend. Trybuna była niezadaszona,
XaDasz - @SonidoStark: W 2019 roku byłem ze znajomymi na Węgrzech, bilety kupowałem p...

źródło: 848064be4654be15cddf79eab9fd

Pobierz
XaDasz - @SonidoStark: W 2019 roku byłem ze znajomymi na Węgrzech, bilety kupowałem p...
  • Odpowiedz
@SonidoStark: Uprzedzając pytanie, bo pewnie się nasunie. General admission są to bilety na trawkę. Nie masz wejścia na trybuny, ale mając bilet na trybunę możesz swobodnie się przemieszczać po GA. Jeden trening oglądaliśmy z trawnika, też fajna opcja.

Edit: kupiłem bilety dokładnie 22 listopada, jak ogłosili podpisanie kontraktu z Robertem. GP było 2-4 sierpnia.
  • Odpowiedz
  • 1
@XaDasz: A jak to jest z kupnem biletów dla dwóch osób na tym ofcijalnym profilu F1? Bo załóżmy, można zamówić dwa bilety, ale w checkout dane do założenia konta są tylko na jedną osobę. Trzeba założyć dwa oddzielne konta i kupić dwa oddzielne bilety?
  • Odpowiedz
@SonidoStark: Nie trzeba zakładać różnych kont. Kupowałem 4 bilety ze swojego konta. Szczerze nie pamiętam czy bilety są imienne i czy podawałem dane znajomych. Miejsca były losowane, ale siedzieliśmy koło siebie. Dostaliśmy miejsca w górnym rzędzie, 4-6 od góry.
  • Odpowiedz