Wpis z mikrobloga

@Springfield: myślę że nic z tego nie będzie (na miejscu stanowskiego bym zlał typa ciepłym moczem i nawet się nie odniósł), audytorowi chyba wyświetlenia spadają dość mocno skoro się wziął za takie starocie... i chyba chce podciagnąć wyświetlenia na stanowskim...

Bo tak naprawdę to co takiego w tym filmie jest?
  • Odpowiedz
@smutny_przerebel: nie jestem ignorantem, nie twierdze ze panowie nie przegięli. Twierdzę że dziennikarze w takim miejscu nie są do niczego potrzebni ale domyślam się że się nie zgadzamy w tej kwestii i nawet wiem jakie wyciągniesz mi argumenty że według Ciebie jednak są ;) Generalnie gdzie drwa rąbią tam wióry lecą, tyle.
  • Odpowiedz
@Springfield włączyłem ten filmik ale wytrzymałem dosłownie pół minuty tego jakże pewnego siebie głosu chłopka stanowskiego, co się zna na wszystkim.

Że takie cymbały robią karierę i stanowią jakiekolwiek odniesienie w życiu publicznym to jest po prostu smutne. Będę ignorantem ale nawet nie obejrzałem do końca bo nie chce mi się słuchać wysrywów tych dwóch ekspertów.
  • Odpowiedz
  • 46
O nie! Teraz dziennikarz śledczy stanowski się wyżyje na jakiejś janoszek XD A mazurek skompromituje ministra koalicji pytaniem czy dzik srał w lesie kabackim w 1992 o 9.21.
  • Odpowiedz
@Springfield: "Lubię chłopaków, ale też trzeba być uczciwym wobec poturbowanych we Wiejkach 3 lata temu dziennikarzy."
trochę śmieszne te słowa, autor uważa, że takie manipulacje zdarzyły im się tylko w tym przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz