Aktywne Wpisy

mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
smuteczek2000s +37
Dziękuję serio.
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file7088298369503819281
Pobierz
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem w kropce.
Z góry dziękuje za pomoc.
W McDonaldzie w rynku już były jak coś.
@pasta_alla_carbonara: Były grane. Tak samo jak ścianka wspinaczkowa, ale wiem, że jest więcej niż jedno miejsce.
@rulezik: Może to też być jakaś opcja. Dzięki!
@pasta_alla_carbonara: ano było.
Co za dziady...
@zdjecie_z_wenszem:No sam na siebie to sprowadziłem. Natomiast faktycznie teraz się coraz bardziej problematycznie było.
Trudno będzie przebić McDonaldsa na rynku, ale spróbuję:
Dolny Śląsk:
Aqua Zdrój.
Stara Kopalnia – Centrum Nauki
@Vimes: Babcia już je zabrała w tym roku.
@nabbek Zamek Grodno i Zamek Roztoka dopisuje do listy bo resztę zaliczyły. Riese to nawet z wujkiem w to lato.
@LaHamTen: Na zajęcia chodzą i dodatkowych im nie da rady wcisnąć. W------l na blokowisku - teraz to nawet za dopłatą nikt sie nie podejmie.
https://www.facebook.com/p/Alpaki-spod-%C5%9Al%C4%99%C5%BCy-61558147395370/
Z takich innych mini zoo fajnie jest też w Marianówku oraz w Papugarni i mini zoo Kubuś i Endriu koło Obornik śląskich.