Wpis z mikrobloga

Okazało się, że prezent dla dzieciaków siostry nie przyjdzie na czas i teraz potrzebuje jakiejś pomocy z waszej strony drogie Mirabelki i Mirki z #wroclaw Może macie do polecenia coś dla sztuk dwóch 10 latków.
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem w kropce.

Z góry dziękuje za pomoc.

W McDonaldzie w rynku już były jak coś.
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Za wysoko poprzeczkę podniosłeś. Trzeba było zacząć od spaceru z pijanym wujkiem po Ołbinie i szturchanie szczurów patykiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@zdjecie_z_wenszem:No sam na siebie to sprowadziłem. Natomiast faktycznie teraz się coraz bardziej problematycznie było.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan Lumina Park przy Zamku Topacz, gokarty. Te drugie zwłaszcza we Wroclavii mogą im się spodobać, bo mają tryb wyścigu w stylu Mario Kart z bonusami do łapania na torze. Minus taki, że pchanie się obecnie do galerii to przygoda sama w sobie.
  • Odpowiedz
A zwykły w-------l pod wieczór na jakimś blokowisku? Może po prostu karnet na jakieś zajęcia, yoga, origami, kraw maga, medytacje?
  • Odpowiedz
  • 0
A zwykły w-------l pod wieczór na jakimś blokowisku? Może po prostu karnet na jakieś zajęcia, yoga, origami, kraw maga, medytacje?

@LaHamTen: Na zajęcia chodzą i dodatkowych im nie da rady wcisnąć. W------l na blokowisku - teraz to nawet za dopłatą nikt sie nie podejmie.
  • Odpowiedz
@Darth_Gohan: to ja może zaproponuje kontakt z naturą. Przy samym szlaku na Ślężę w Sobótce, jest zagroda edukacyjna "Alpaki spod Ślęży". Bardzo polecam! W tę sobotę jest organizowany piknik z Św. Mikołajem, ognisko, warsztaty, spotkanie i spacer z alpakami.
https://www.facebook.com/p/Alpaki-spod-%C5%9Al%C4%99%C5%BCy-61558147395370/

Z takich innych mini zoo fajnie jest też w Marianówku oraz w Papugarni i mini zoo Kubuś i Endriu koło Obornik śląskich.
  • Odpowiedz
Może po prostu wyjazd z wujkiem, jakieś kotki w piwnicy czy coś podobnego. Legoland, Londyn, Lądek Zdrój, Jakiś wulkan? Przy Neapolu, Sycylia, wyspy Eolskie lub Teneryfa. Tam jest najwyższy w Europie. Jak budżetowo to najwyższy w Polsce: Ostrzyca Proboszczowska.
  • Odpowiedz