Aktywne Wpisy
mirekpngtif +1
Proszę o ocenę, ale zwykłym racjonalnym podejściem, a nie żadnym pillami czy emocjami.
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na

ZbigniewUSA +17
dzisiaj w jakimś popularnym znalezisku kilka osób napisało, że pieniądze 'nie wyparowały' z amerykańskiej giełdy tylko zmieniły miejsce alokacji/zostały przeniesione gdzieś indziej i dlatego ceny akcji pospadały. I ci użytkownicy dostali dużo plusów. Rozumiecie? są ludzie którym się wydaje że to gra o sumie zerowej.
k---a, przeraża mnie ten portal
#gielda
k---a, przeraża mnie ten portal
#gielda
źródło: Screenshot (19)
Pobierzźródło: temp_file5886529533538143165
Pobierz@smutny_przerebel: wolno, tylko po co
Komentarz usunięty przez moderatora
@smutny_przerebel: no spoko, kandydat na prezydenta Nawrocki nie ma zęba w odcinku estetycznym ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@datester: chyba jedna, jedyna pozytywna rzecz w jej działalności to komisja ds. przekrętów Newagu, a tak, to widać, słychać i czuć, że hula tam wiatr.