Aktywne Wpisy

dawid131 +297
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
enten +188
Zaraz sie zleca straznicy, hurr durr, nie podoba Ci sie to wracaj. Ok. Z niemieckim, pracy w Polsce w brud. 150€ za wlasne mieszkanie, czesto zdalna, wiec bycie na lasce i nielasce (niemieckich) kolei odpada xD
#emigracja #zagranico
Jak tam, Ausbildung juz zrobiony? To pewnie wpada dodatkowe 1k ojro brutto za 3 letnie knechterei xD
Beka, to z nieudacznikow ktorzy nie potrafili sobie poradzic we wlasnym kraju i jeszcze uprawiaja gate keeping xD
O nieistniejacej komunikacji publicznej nie musze juz wspominac. Polski pociag jak sie spozni 10 min to
Nie wiem mordo, może nie wziąłeś pod uwagę tego, że jesteś jakiś z-----y, brzydki albo zwyczajnie w-------z? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jakismadrynickpolacinsku: Jesteś bardzo nielogicznym człowiekiem. Najpierw piszesz ze w niemczech ciężko, w Polsce cudownie a mi zarzucasz że nie poradziłem sobie w pl to wyjechałem do DE. Fuck logic.
Myślę że pora skończyć tą dyskusję. Życzę Ci powodzenia w wspaniałej Polsce, milionowych zarobków i cudownej polskiej komunikacji publicznej.
W Polsce po 3 latach stażu masz okres wypowiedzenia wnoszący 3 miesiące, w Niemczech po 5latach masz 2 miesiące. Więc nie wiem skąd wziąłeś swoje dane ¯\(ツ)/¯
W Polsce wchodzisz na miekko z samymi jezykami.
@erni13 Moze zalezy od okregu, gdzie wiecej imigrantow. Tutaj w NRW (miasto 200k= nie chca gadac jak slysza
Swoją drogą to gdzie masz takie dobre oferty pracy dla osób które znają niemiecki w Polsce? Bo patrzyłem w okolicach Trójmiasta to max co znalazłem to 6k
Bo gosc pisze cos o ausbildungach i 2k eur, a jedyne oferty ktore znalazlem i moga to przebic wymagaja wyzszego wyksztalcenia i pracy w korpo. Wiec czemu nie porownac tego z praca specjalisty np w siemensie? Oni chyba 2k nie dostaja ^_^
@jakismadrynickpolacinsku: