Wpis z mikrobloga

@Macielskojewski: Ja brałem nocleg (który często jest równie drogi/droższy, niż sam opener xd)

Musisz sobie pomyśleć co Cię interesuje, natomiast no na 2 dni to te pole zdecydowanie lepsza/bezpieczniejsza opcja, niż na 4. Jeśli chodzi o openera to tam się zawsze trzeba liczyć z tym, że będzie mocno padać, no a może i gorzej. Plus pole namiotowe sprawia, że jakieś choroby/przeziębienia się gorzej znosi, ze snem może być ciężko, do tego
  • Odpowiedz
@Macielskojewski jeśli chcesz nocleg to właściwie polecam w tej godzinie bookować miejsce. Większość praktycznie wykupiona i już będzie trudno znaleść cokolwiek rozsądnego.

Ja mam nocleg u siebie na chacie, bo mieszkam w Gdyni - aczkolwiek bywam wybiórczo.
  • Odpowiedz
Jak jedziecie na Openera to zazwyczaj braliście pole namiotowe czy jakiś nocleg w Gdyni/Gdańsku?

@Macielskojewski: zawsze braliśmy nocleg w Gdańsku. W porównaniu do Gdyni wychodzi dużo taniej, ale trzeba się przygotować na półgodzinną podróż SKM'ką w nocy. Najlepiej wtedy szukać mieszkania blisko którejś ze stacji w Gdańsku, wtedy aż tak się nie odczuwa tych powrotów.
  • Odpowiedz
@michalec jak to tam wygląda? Wybieram się pierwszy raz na openera i wziąłem pole namiotowe. Dużo jest miejsca? Tak żeby spokojnie bez ścisku rozłożyć namiot 3-4 osobowy i tarpa? Kwestia pryszniców jest dobrze ogarnięta? Wiem, że na internecie można niby znaleźć te informacje, ale wolałbym uzyskać je z pierwszej ręki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz