Wpis z mikrobloga

#laptop #komputery #rtveuroagd #pytanie #cebula Wczoraj z siostrą cioteczną kupowałyśmy dla niej lapka, nie wiem, może zbyt dawno kupowałam taki sprzęt, ale zdziwiło mnie, że za sprawdzenie, czy w ogóle się włączy trzeba zapłacić 59 zł + dodatkowa dopłata za dokończenie instalacji systemu. Pani powiedziała, że jeśli podczas instalacji coś źle 'wciśniemy' laptop idzie do serwisu... ;_;
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Fajny pomysł na biznes. W mięsnych powinni to samo wprowadzić. Szyneczka za 30 zł, za dodatkowe 20 sprawdzimy Panu czy nadaje się do jedzenia.
  • Odpowiedz
@anonimowy_kot: tak ciężko było go wyciągnąć z pudełka za kasą (normalne sklepy jak mediamarkt mają punkty "posprawdzaj sobie") i ewentualnie oddać go na gwarancji/rękojmi.... Kto w ogóle kupuje w rtv euro agd :/

A.. i instalacji na laptopie nie da się zepsuć.. tam po prostu idzie obraz systemu, a nie "instalacja"...
  • Odpowiedz
W mięsnych powinni to samo wprowadzić. Szyneczka za 30 zł, za dodatkowe 20 sprawdzimy Panu czy nadaje się do jedzenia

@SC10n: Śmiechłam :)

@Simon: Kupowałyśmy jeszcze podstawkę chłodzącą, wybrałam taką za 49 zł, ale Pani, która nas obsługiwała silnie próbowała nas przekonać, do podstawki za 89 na pytanie dlaczego: odpowiedziała, że ma regulacje wysokości, ta za 49 też... Ale ta za 89, ma wiatraczek na środku, ta którą
  • Odpowiedz
Pani, która nas obsługiwała silnie próbowała nas przekonać

@anonimowy_kot: Z tymi ludźmi się nie dyskutuje! Przecież tam pracują w większości ludzie po socjologii i europeistyce (lub nawet w trakcie). Jakież Oni mogą mieć pojęcie o sprzęcie elektronicznym i w ogóle, o technologii? Nie raz próbowałem rozmawiać z takimi i ZAWSZE kończyło się na wołaniu do komputerka i pokazywaniu suchych danych bez krzty refleksji... A co do kupna laptopa. Wystrzegaj się
  • Odpowiedz