Aktywne Wpisy
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

MokebeElDursi +50

@telemach20: Szczególnie facet, co na emeryturze statystycznie ile żyje? 5 lat?
Super logika. Gdy jedzenie smakuje najlepiej, gdy kolory widzisz najwyrazniej, gdy bliskosc czuc najbardziej. Siedzisz na dupie i wpierdzielasz zarcie z biedronki i nigdzie sie nie ruszasz za miasto. Co ci ludzie przez zycie doswiadcza? Promocji na karpia? Zwiedza rynek swojego miasta?
Ta logika ma tyle wad, ze tylko glupiec tego nie dostrzega.
@telemach20: xD
c---a oderwiesz a nie kupony na tą jesień życia, bedziesz stary i zgrzybiały, tyle ci
To nie jest do końca mądra strategia. Nigdy nie wiesz czy będziesz miał szansę skorzystać z tej jesieni życia. Komu wtedy zostawisz ten majątek który zgromadziłeś?
Są zabezpieczeni na nieprzewidziane sytuacje np. strata pracy, wojna itp. Mają bufor np. rok spokojnego szukania pracy, 3 lata ustatkowania się za granicą itp.
Sporo pojeżdziłam po świecie, ale ze względu na pracę lub rodzinę męża. Jednak średnio jarają mnie takie szumne wakacje.
Pieniądze wolimy przeznaczyć na dzieci, na zakup im mieszkań czy też na nasze emerytury. Z mojej perspektywy nie czuję bym coś traciła. Według mnie korzystanie z życia to dbanie o rodzinę, pomoc rodzicom, możliwość wsparcia dzieci w
@AlienStalker: nie są, ale to ich życie
@jozef-dzierzynski: czemu?
(dlatego m. in. w Polsce tak kocha sie inwestowac w ziemie i nieruchomosci - najtrudniej je utracic, choc i to sie zdarzalo)