Aktywne Wpisy

MonazoPL +131
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +613
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

#kindle #ksiazki #czytniki #ebook
Mi się źle czytało większość PDFów na kindle paperwhite 4, pomagało trochę odwrócenie kindla horyzontalnie, no ale wtedy
Natomiast PDF to jest ogolnie bardzo zly pomysl na czytnikach. Dziala to to, ale malo
@Mddzms99: można, ale z zerową wygodą, bo PDF jest wyświetlany po prostu jako strona. Natomiast bez problemu można PDFy konwertować do formatów typowo czytnikowych, jeśli to ma być do czytania tekstu, to polecam tą drogę, niezależnie od czytnika.
Aczkolwiek wiadomo że nie jest to taki komfort jak eink.
@Mddzms99: Wydrukuj sobie stronę zeskanowanej książki w formacie A6 i zobacz czy ci pasuje. Ekran w PW5 odpowiada kartce A6.
@Mddzms99: w zasadzie to wszystko poniżej 10" będzie kiepskie. Jak opisałem wyżej, możesz sobie to na żywo przetestować dosyć tanio w domu drukując swoje skany przekładając je na wielkość druku na papierze odpowiadajacej mniej więcej ekranu danego czytnika by zobaczyć czy to jest jakkolwiek czytelne. Jak masz PDFy w formacie A4 no to spodziewaj się raczej, że wszystko co będzie
@Jarek_P: : no z tym "bez problemu" to bym nie przesadzał xD
źródło: wykop_kindle_pdf
PobierzPDFy raczej bym odpuścił. ja sporą biblioteczkę zbudowałem dzięki upolujebooka.pl i nie nadążam czytać tego co kupuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)