Wpis z mikrobloga

@zyje_zyciem: A masz orzeczenie? Na schizofrenie spokojnie dostaniesz pierwszą albo drugą grupę jeszcze z symbolem specjanym 02-P, za Ciebie pracodawcy będą mieć 2500zł dofinansowania, na fejsie są grupy praca zdalna dla osób niepełnosprawnych
  • Odpowiedz
@zyje_zyciem: zwykle ci którzy dokuczają i są postrzegani przez przegrywów jako największe dynamiczniaki to ludzie bardzo zalęknieni. Po prostu mają taki coping mechanism żeby udawać przed wszystkimi ze jest na odwrót.
  • Odpowiedz
@zyje_zyciem:
Może skorzystaj z psychoterapii? Izolacja pomaga tylko na chwilę, poczujesz się trochę bezpieczniej, a później poziom lęku będzie narastał przed każdym spotkaniem z ludźmi. Czego się najbardziej boisz przy kontakcie z ludźmi?
  • Odpowiedz
Ludzie nie znają realiów, a prawda jest taka że w absolutnie każdej pracy ma się kontakt z ludźmi i jak ktoś jest "wycofany i lękliwy" to musi przestać bo sobie nigdzie nie poradzi.

@VAPORUMBAN: Niby tak ale bywałem na takich obiektach na ochronie gdzie kontakt z ludźmi miałem przez 10 minut na służbę 24h
  • Odpowiedz
@FFFFUUUU: w nocy to się śpi chyba że jest się frajerem na skinięcie swego pana, pamiętam jak mi chcieli nocki wcisnąć ale wywalczyłem swoje
  • Odpowiedz