Aktywne Wpisy

Patrząc na tematy #emigracja na wykopie, polskich forach czy filmach Youtube, w większości o cudach emigracji wypowiadają się: wieczni magazynierzy, budowlańcy, pracownicy fizyczni, rozwoziciele żarcia. Później wpisuję sobie w Claude, czy innym ChatGPT jakie są stawki podatkowe w Europie i na świecie pod self-employment. W zasadzie to jedyna droga, jeśli gdzieś jesteś specjalistą IT lub generalnie prowadzisz mały biznes i chcesz coś więcej od życia. Cała Europa w zasadzie 20%+

źródło: image
PobierzCzy w większości emigruje najgorszy sort Polaków?
- Tak 76.0% (447)
- Nie 24.0% (141)

LZBNZ +33
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
No i dochodzimy do sedna z dzisiaj... taka oto rozmowa jak niżej. W tej rozmowie laska nie mogła przełknąć, że została "porównana do wszystkich". Tylko że wiecie... to była klasyfikacja i generalizacja. No bo faktycznie wszystkie kobiety nie piszą tak szybko jak ja. No więc została zakwalifikowana do: większości kobiet które piszą wolno.
Dodam jeszcze, że jakby mi laska napisała cokolwiek na zasadzie "wszyscy nienormalni faceci nie śpią o tak późnej porze" to co najwyżej bym się uśmiechnął i tyle. Ale u nich zaczynają natychmiast przegrzewać się jakieś styki w mózgu na widok słowa "wszystkie" bądź "wy wszystkie". Gdy takie słowo zostaje napisane to kompletnie przestaje mieć znaczenie CZEGO dotyczy ta klasyfikacja. One są zafiksowane tylko na tym, że nie chcą być wszystkimi i tyle.
Mam tu niżej taką rozmowę. I owszem, przyznaje że byłem dość mocny, ordynarny. Ale kij z tym :) Tak, mogłem być łagodniejszy, tak byłem trochę bucowaty. Ale jak laska ZDZIWACZALE reaguje na zwyczajny tekst to mam prawo jej odpisać oburzająco. Bo w tamtej chwili i tak wiedziałem, że sobie pójdzie.
Co działa się dalej w rozmowie? A to co zawsze - ghosting i wywalona para.
#heheszki #logikarozowychpaskow #tinder #p0lka
źródło: asdasd asd asd asd as as
PobierzCo do Twojego przykładu to pojechałeś jej. Lekko bo lekko. Facet by się nie obraził. Ale czytając to "wy wszystkie" zabrzmialo jak "wy baby" a nie jak "wy co piszecie wolno"
Sam miałem, że do jednej pisałem za dużo, a do drugiej za mało. I ta sama końcówka - wywalona para
Wiele lat temu byłem mocno zaangażowany w Tinderowe sprawy. Byłem w okresie swojego PRIME i takie historie, jak Ty piszesz zdarzały się często. Do dziś pamiętam, jak jedna z dziewczyn oburzyła się na mnie, gdy powiedziałem, że
Komentarz usunięty przez autora
z tej wiadomości wyszedł z ciebie trochę frustrat, choć było to jeszcze do uratowania, ale drugą tylko pogorszyłeś
no i mega hiperbolizujecie z tym polem minowym, ale trzeba pamiętać że baby to nie jest
Oni za to są do rany przyłóż i nie rozumieją dlaczego nikt ich nie lubi i społeczeństwo odrzuca xD