Wpis z mikrobloga

Zadziwia mnie to, że z absolutnie każdej rzeczy laski są w stanie zrobić problem i się oburzyć. I to wiecie, tak już bezpowrotnie. Obraza majestatu i koniec. A co ciekawe, zupełnie tak nie jest jeśli to facet przeczyta coś co mu się nie spodoba od kobiety. A jest tak dlatego, że facetowi zależy (więc dużo jest w stanie w sobie stłamsić dla dobra ogółu). Czyli nie podoba mu się coś ale trzyma język za zębami aby nie pobudzić księżniczki. Inaczej zostanie wywalony i cyk - następny. Wiele razy spotykałem się też z tym, że laska coś mi napisała, przedstawiła jakąś tezę albo po prostu jej profil wykazywał "podejrzane" cechy. I co? I miałem to gdzieś, na zasadzie "skoro używa nieswojego imienia to niech nie używa, widocznie nie chce" i wszystko gra. Ale w drugą stronę zawsze są wielkie problemu i to UNIEMOŻLIWIAJĄCE dalszą rozmowę. Zauważyłem, że laskom musi pasować absolutnie wszystko w facecie bo jeśli nawet znajdzie się jedna taka rzecz to już odpuszczają. Na poparcie tych słów powiem Wam, że miałem przypadek w którym doskonale się we wszystkim zgadzaliśmy w rozmowie ale w jednej rzeczy już nie - nietrafiony dowcip. No i laska uwierzcie, że POŁOŻYŁA całą znajomość tylko dlatego że 9/10 dowcipów ją rozbawiło ale 1/10 nie. I od momentu go napisania już kontakt słabł, przestała sie rozpisywać, dało się wyczuć że coś nie gra. One są nienormalne naprawde ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i dochodzimy do sedna z dzisiaj... taka oto rozmowa jak niżej. W tej rozmowie laska nie mogła przełknąć, że została "porównana do wszystkich". Tylko że wiecie... to była klasyfikacja i generalizacja. No bo faktycznie wszystkie kobiety nie piszą tak szybko jak ja. No więc została zakwalifikowana do: większości kobiet które piszą wolno.
Dodam jeszcze, że jakby mi laska napisała cokolwiek na zasadzie "wszyscy nienormalni faceci nie śpią o tak późnej porze" to co najwyżej bym się uśmiechnął i tyle. Ale u nich zaczynają natychmiast przegrzewać się jakieś styki w mózgu na widok słowa "wszystkie" bądź "wy wszystkie". Gdy takie słowo zostaje napisane to kompletnie przestaje mieć znaczenie CZEGO dotyczy ta klasyfikacja. One są zafiksowane tylko na tym, że nie chcą być wszystkimi i tyle.
Mam tu niżej taką rozmowę. I owszem, przyznaje że byłem dość mocny, ordynarny. Ale kij z tym :) Tak, mogłem być łagodniejszy, tak byłem trochę bucowaty. Ale jak laska ZDZIWACZALE reaguje na zwyczajny tekst to mam prawo jej odpisać oburzająco. Bo w tamtej chwili i tak wiedziałem, że sobie pójdzie.
Co działa się dalej w rozmowie? A to co zawsze - ghosting i wywalona para.

#heheszki #logikarozowychpaskow #tinder #p0lka
Bunch - Zadziwia mnie to, że z absolutnie każdej rzeczy laski są w stanie zrobić prob...

źródło: asdasd asd asd asd as as

Pobierz
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bunch: co do zasady to zgadzam się w 100%

Co do Twojego przykładu to pojechałeś jej. Lekko bo lekko. Facet by się nie obraził. Ale czytając to "wy wszystkie" zabrzmialo jak "wy baby" a nie jak "wy co piszecie wolno"
  • Odpowiedz
Myślę, że nieodpowiednio dobrałeś słowa i uznała Cię za chama. A że okazałeś się taki już na początku to żegnaj Pamelo. Choć wydajesz się racjonalnie myśleć to nieraz warto się troszkę podłożyć i pewne sprawy zatrzymać dla siebie. No i najważniejsze: kto wybrzydza ten nie rucha( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@imperial-green: ale w poście. On to właśnie napisał. Że to j----e pole minowe, bo popełnisz jeden drobny błąd. I nara, jest stu na Twoje miejsce.

Sam miałem, że do jednej pisałem za dużo, a do drugiej za mało. I ta sama końcówka - wywalona para
  • Odpowiedz
@Bunch: Nie słuchaj tego, co tu piszą, że byłeś chamski czy powinieneś ugryźć się w język, bo to powoduje, że musisz udawać kogoś kim nie jesteś, a takie coś zawsze kończy się źle.

Wiele lat temu byłem mocno zaangażowany w Tinderowe sprawy. Byłem w okresie swojego PRIME i takie historie, jak Ty piszesz zdarzały się często. Do dziś pamiętam, jak jedna z dziewczyn oburzyła się na mnie, gdy powiedziałem, że
  • Odpowiedz
  • 210
@Bunch masz kijka w dupie i zamiast odpisać żartobliwie to robisz jakiś durny wykład i jeszcze walisz tekst jakbyś jako imperator klawiatury pisał tam na wiele okien naraz. Ile ty masz lat, że już jesteś taki zgorzkniały?
  • Odpowiedz
@Bunch: masz autyzm? serio pytam XD przecież ta baba mogła uznać że piszesz naraz z 40 kobietami i do tych kobiet je porównujesz, a żaden człowiek nie chce się czuć tylko jedną z opcji, faceci też
z tej wiadomości wyszedł z ciebie trochę frustrat, choć było to jeszcze do uratowania, ale drugą tylko pogorszyłeś
no i mega hiperbolizujecie z tym polem minowym, ale trzeba pamiętać że baby to nie jest
  • Odpowiedz
@Janusz_Lubikwasa to jest właśnie typowy przykład tych wszystkich mądralińskich z tego portalu tutaj spod hasztagu #przegryw którzy sa pełni frustracji i uważają, że oni są w porządku a to świat jest zły xD a w szczególności kobiety!!!
Oni za to są do rany przyłóż i nie rozumieją dlaczego nikt ich nie lubi i społeczeństwo odrzuca xD
  • Odpowiedz
@Bunch prawda taka, że zatostowałeś normalną rozmowę, ale niestety normictwo wszelkiej maści będzie się p-----------ć i krzywić mordy. Niestety nie jestem wytłumaczyć jak nawiązać porozumienie z normictwem tak żeby ich przypadkiem nie urazić.
  • Odpowiedz
@Bunch: To się nazywa fast typing i da się to wyrobić w parę miesięcy a p--------z o tym jakbyś był nie wiem, wybrańcem z Harrego Pottera. XD Zamiast ją zainteresować nową umiejętnością to zrobiłeś z siebie burka. Brawo ty.
  • Odpowiedz