@chcetylkofamemmanaczarnaliste oj tak k---a, huop wychodzi 4:40 do roboty, chcę sobie wodę kupić bo mu znowu jakiś patus z-----ł z wózka i c---a, bo jedyne sklepy w promieniu 3km to Żabka albo Biedra otwarte od 6:00, a autobus do kołchozu 5:10
@chcetylkofamemmanaczarnaliste: coś pięknego to było, kiedyś byłem w Tesco o 3 w nocy po jakiegoś imbusa, bo mi zabrakło rozmiaru a coś tam dłubałem xD
@chcetylkofamemmanaczarnaliste: @bylem_zielonko no ciuchy które kupiłem w Tesco mam jeszcze do tej pory, ubrania mieli tanie a nawet dobre materiałowo. Ja uwielbiałem w Tesco kasy samoobsługowe. To chyba w Tesco były pierwsze kasy samoobsługowe. Miejsce na zakupy było tak duże że mogłem spokojnie zmieścić dwie zgrzewki wody i dużo innych zakupów. Teraz w tych marketach jest tak mało miejsca na kasie samoobsługowej że jak wezmę dwie zgrzewki wody to
@chcetylkofamemmanaczarnaliste uwielbiałem Tesco 24 na długiej we wrocku. I te chemiczne p----i z kurczaka, serwowane tam na stołówce Tesco o 4 w nocy <3
@chcetylkofamemmanaczarnaliste: Wspomnienie nocnego Tesco zawsze wywołuje falę wspomnień i smutku obecnych 30-35 latków.I komu to przeszkadzało przecież w mieście wojewódzkim zawsze się znajdzie te XX osób które o 3 w nocy potrzebują namiot,wiertło do metalu,bluzę z kapturem czy grę planszową
@chcetylkofamemmanaczarnaliste: całodobowe Tesco było idealne. Powinno się ustawowo wprowadzić nakaz otwierania sklepów dyżurnych na danym obszarze, żeby w kryzysowej sytuacji dało się zrobić zakupy.
@chcetylkofamemmanaczarnaliste @kutmen2 makro jest całodobowe albo do 3 w nocy, zależy od pory roku. Społemy też są i też jest duży wybór, nawet garnki można kupić w środku nocy jak trzeba.
@chcetylkofamemmanaczarnaliste: w schyłkowym Tesco był jeszcze patent, że można było skanować jakąś appką kody EAN produktów, które się wkładało do wózka, potem tylko przejechać przez strefę kas, gdzie było wyrywkowe sprawdzanie / ważenie produktów
@chcetylkofamemmanaczarnaliste: genialne to było - robiłem zawsze wielkie zakupy właśnie tak około 23 - na spokojnie, bez tłumów, często kupowałem przez to głupoty xd
@Otter: ja pamiętam parę razy ciuchy przymierzalem i kupowałem o 3 w nocy xD ehh stare czasy
Ja uwielbiałem w Tesco kasy samoobsługowe. To chyba w Tesco były pierwsze kasy samoobsługowe. Miejsce na zakupy było tak duże że mogłem spokojnie zmieścić dwie zgrzewki wody i dużo innych zakupów.
Teraz w tych marketach jest tak mało miejsca na kasie samoobsługowej że jak wezmę dwie zgrzewki wody to
@chcetylkofamemmanaczarnaliste: nam się oczy otworzyły kiedy Tesco zamknęło sklepy ( ͡° ʖ̯ ͡°)