@Szpeju: Ja w sumie wszedłem w krypto dlatego że oglądałem pastora chrześcijańskiego któremu Bog pokazał zamach na trumpa I mówił też o xrp że któregoś dnia osiągnie 10 tys i bedzie to dobra inwestycja w czasach ostatecznych kanał nazywa się " Last Days "
@OmletSchabowy @Szpeju szkoda waszych ciężko zarobionych pieniędzy, ale chyba już nikt wam nie przemówi do rozsądku. Jesteście za bardzo zaślepieni wizją, którą sprzedawali wam ludzie, których kapitałem jesteście. Przykro się na to patrzy.
@multiwitamina: W Przyszłym roku nastąpi adopcja krypto za sprawa USA do świata coś jak w czasach początku internetu agenda krypto a na czele xrp ,xlm,cardano ,hbar xdc.. Następnie po tym krach w USA recesja i bogaci ludzie potraca majątki a ten kto będzie miał krypto z tych 5 wymienionych będzie obrzydliwie bogaty nastąpi transfer pieniedzy
źródło: 1000045369
PobierzNastępnie po tym krach w USA recesja i bogaci ludzie potraca majątki a ten kto będzie miał krypto z tych 5 wymienionych będzie obrzydliwie bogaty nastąpi transfer pieniedzy