Wpis z mikrobloga

Pewnie g---o to Was obchodzi, ale chciałbym się podzielić tym, że dziś, właśnie teraz nie mogę spać, bo jestem szczęśliwy. Pierwszy raz od 2007 roku czuję, że życie układa mi się tak jak chciałem. Przeprowadziłem się do domu z dużym ogrodem i tym samym spełniłem swoje marzenie. Mam wspaniała żonę i syna, których bardzo kocham i naprawdę lubię spędzać z nimi czas. Wolę czas z rodziną niż czas z kumplami. W końcu naprawdę rzuciłem alko i nie pije już prawie dwa lata (około, nie liczę tego dokładnie). Zmieniłem pracę i chyba w końcu trafiłem do miejsca gdzie czuje się dobrze. Niewielka firma, duża swoboda, spoko zarobki, praca zdalna plus wyjazdy (logistyka).

Jutro będę niewyspany, ale chyba tym razem to nic takiego.

Taki wpis trochę pamiętnikowy, żebym mógł kiedyś do niego wrócić i przypomnieć sobie, że nie zawsze jest tylko c-----o.

#chwalesie #czujedobrzeczlowiek #rodzina #pracbaza
GrammarNazi - Pewnie g---o to Was obchodzi, ale chciałbym się podzielić tym, że dziś,...

źródło: temp_file5429430269545497379

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrammarNazi: Elegancko Miras, fajnie przeczytać takie wpisy. Może i mi sie kiedyś uda wyjść z mojej chuopskiej krypty i poznać ładną dziewczynę z wartościami ʕʔ Powodzenia dla chuopa ༼ຈل͜ຈ༽
  • Odpowiedz