Wpis z mikrobloga

#gry Graliście w #needforspeed z 2015? Pamiętacie jak irytowaliście się na fakt, że pierwsza godzina gry to tak naprawdę 20 minut ścigania i 40 minut nieprzewijalnych cutscenek z tymi drewnianymi cudakami?

To zapraszam do #daysgone, tutaj masz udającą grę scenkę przerywnikową, w której musisz trzymać W XDDDD

Czy naprawdę ten, jak widać będący targetem całego gamingowego świata, styrany po pracy 42-letni tatuś jak wraca do domu to marzy o tym, żeby brać udział w takim gównie?

Niech te wszystkie queerosexual gendermancery idą robić slop na netfliksa.
genocidegeneral - #gry Graliście w  #needforspeed z 2015? Pamiętacie jak irytowaliści...

źródło: image

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@genocidegeneral: No tak tak, bo "prawdziwy facet hurr durr" to gra tylko w rasowe strzelanki bez cut scenek albo strategie. To teraz uwaga, bo jedna z najlepszych gier w jakie grałem - As Dusk Falls jest jedną wielką, sześciogodzinną cutscenką. A po przeciwnej stronie barykady, taki Doom Eternal też mega mi się podobał. Można? Można, wystarczy nie mieć gwoździa wbitego w mózg. A co NFS z 2015 to owszem, grałem.
  • Odpowiedz
@genocidegeneral Miałem taką samą reakcje na Horizon Zero Dawn, trzymaj W i chodź małą Aloy po jakichś ruinach.
Zresztą GOW z 2018, to samo, bardzo dobra gra, z długimi loadingami i za duża ilością przerywników filmowych.
  • Odpowiedz
Czy naprawdę ten, jak widać będący targetem całego gamingowego świata, styrany po pracy 42-letni tatuś jak wraca do domu to marzy o tym, żeby brać udział w takim gównie?

@genocidegeneral: Tak, te boomery wlasnie graja w takie gierki jak naprzyklad god of war, latwa rozgrywka wiec nie trzeba sie niczego uczyc, grafika z wodotryskami i "gUeMbOkA" fabula.
  • Odpowiedz
@genocidegeneral:

czyli ja mam gwoździa w mózgu bo nie lubię w grze patrzeć jak na ekranie odbywa się fabułka, przeważnie denna i na którą nie mam wpływu?

Gwoździa może nie, ale pewnie zwarcie będzie jak powiem ci, że masz gierki gdzie tych cutscenek nie ma. Możesz je też pomijać gdy gameplay ci się po prostu podoba. Pełna
  • Odpowiedz
Gwoździa może nie, ale pewnie zwarcie będzie jak powiem ci, że masz gierki gdzie tych cutscenek nie ma. Możesz je też pomijać gdy gameplay ci się po prostu podoba. Pełna dowolność.

@Wink: Chodzi ci o te scenki z NFS, których przewinąć nie można. czy o tę z Days Gone wklejoną przeze mnie, która nie tyle jest scenką przerywnikową, co sekwencją "gameplayową" udającą przerywnik i wymagającą ode mnie trzymania W?
  • Odpowiedz
@genocidegeneral: a cutscenki ci zastepuja? przeciez days gone to nie jest life is strange
idz sobie fortnite'a wlacz

patrz jaka okropna gra tutaj ponizej, po prostu jezdzisz sobie prosto i gra muzyka. OKROPNA GRA. GOWNO QUEEROSLOPONEKROMANCKIE
SmugglerFan - @genocidegeneral: a cutscenki ci zastepuja? przeciez days gone to nie j...
  • Odpowiedz
@genocidegeneral: Chodzi o to, że masz gry gdzie możesz je pominąć, nie odnoszę się do tytułów o których piszesz, bo ani w jedno ani w drugie nie grałem. Możesz odpalić RPGa i wszystkie dialogi przeklikiwać, odpalić grę sieciową i po prostu się bawić, włączyć grę From Software i zwyczajnie biegać i walczyć z przeciwnikami, rozwiązywać zagadki w Portalu czy jeździć w Burnout Paradise. Pełno jest gier, gdzie po prostu grasz.
  • Odpowiedz