Aktywne Wpisy
Dostałem podwyżkę #pracbaza na początku roku i właśnie zdałem sobie sprawę że wejdę w II próg podatkowy, będzie delikatnie powyżej 120k zł w 2025 roku. Na cholerę w takim razie było mi zarabiać więcej skoro teraz będę mieć do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zł... Mam na to oszczędności, poradzę sobie, ale jestem w opór wkurzony.
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
źródło: temp_file724616512454029400
Pobierz
MistrzKowalski +12

To zapraszam do #daysgone, tutaj masz udającą grę scenkę przerywnikową, w której musisz trzymać W XDDDD
Czy naprawdę ten, jak widać będący targetem całego gamingowego świata, styrany po pracy 42-letni tatuś jak wraca do domu to marzy o tym, żeby brać udział w takim gównie?
Niech te wszystkie queerosexual gendermancery idą robić slop na netfliksa.
źródło: image
PobierzZresztą GOW z 2018, to samo, bardzo dobra gra, z długimi loadingami i za duża ilością przerywników filmowych.
@genocidegeneral: Tak, te boomery wlasnie graja w takie gierki jak naprzyklad god of war, latwa rozgrywka wiec nie trzeba sie niczego uczyc, grafika z wodotryskami i "gUeMbOkA" fabula.
Gwoździa może nie, ale pewnie zwarcie będzie jak powiem ci, że masz gierki gdzie tych cutscenek nie ma. Możesz je też pomijać gdy gameplay ci się po prostu podoba. Pełna
@Wink: Chodzi ci o te scenki z NFS, których przewinąć nie można. czy o tę z Days Gone wklejoną przeze mnie, która nie tyle jest scenką przerywnikową, co sekwencją "gameplayową" udającą przerywnik i wymagającą ode mnie trzymania W?
idz sobie fortnite'a wlacz
patrz jaka okropna gra tutaj ponizej, po prostu jezdzisz sobie prosto i gra muzyka. OKROPNA GRA. GOWNO QUEEROSLOPONEKROMANCKIE