Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć piszę z anonima bo konta nie mam. Czy polecacie kupić abonament do WOW Classic jeżeli jest się osobą:
- Grająca raz na dwa / trzy dni po 30 min - 1.5h.
- Nie przepadającą za PvP i preferuje PvE.
- Gra kompletnie solo, nie kocha się z gildiami. Staram czerpać przyjemność z całej gry a nie tylko z endgame.
- Lubi długi progres i powolne dążenie do celu.

Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad kupnem. Martwi mnie to, że jest Blizzard, firma która ma dość mieszaną renomę i nie wiem co mogą znowu wymyślić. Retail nigdy mnie nie interesował. Podobnie jest z prywatnymi serwerami do Wow które istnieją. W przypadku tych drugich obawiam się wpadki od strony security bądź zawirusowanie komputera - nie jestem specjalistą.

Czy jest po prostu sens ładowania w abonament za grę multiplayer w którą będę grał niczym w typowe singleplayer?

#worldofwarcraft #wow #pcmasterrace #mmorpg #blizzard #warcraft #gry #gownowpis #mmorpg #mmo #pytanie #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Chłopie to 50 zł kosztuje jakieś, kup sobie i sprawdź - dlaczego ludzie potrzebują aprobaty obcych ludzi, żeby czegoś spróbować? A co jak ktoś Ci powie, że NIE BĘDZIE Ci się podobać a okaże się, że jednak BĘDZIE? Mózg r-------y ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Martwi mnie to, że jest Blizzard, firma która ma dość mieszaną renomę i nie wiem co mogą znowu wymyślić.

Rozwiń proszę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak, warto. miesiac temu kupilem abo wlasnie zeby sprobowac classica i sie nie odbilem a podejscie mam podobne do twojego, tyle, ze gram 2/3h.
A gildie sa spoko, bo czesto polacy sobie pomagaja, wysla ci jakies bagi czy cos podpowiedza.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: PVE solo? Nie, szkoda kasy. Nie porobisz solo instancji, więc endgame odpada, questowanie też w części odpada, bo masz w danej lokacji questy z minibossami i sam też ich nie ubijesz, generalnie w classicu to mało co do roboty było typowo pod gracza solo. Grą pod PVE solo z tamtego okresu był Guild Wars, a nie WoW.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: vanilla WoW to gra której zalety wynikają głównie z interakcji z innymi ludźmi, da się osiągnąć maks level samemu, ale to nie ma zbytnio sensu.

i mając tyle czasu na grę to będziesz go z rok osiągał xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @tagan - Nie chcę Cię w żaden sposób negatywnie oceniać ale warto czytać całość i ze zrozumieniem. Jestem w szoku, że aż 8 użytkowników zaplusowało Twój komentarz... bo nie wnosi on nic do dyskusji. To nie jest żadna aprobata i kto pyta ten nie błądzi, a WoW Classic nie ma darmowego triala. Mam specyficzne preferencje i odpowiedzi innych użytkowników doskonale pokazały, że moje pytanie miało sens.
  • Odpowiedz