Aktywne Wpisy

Lewusx +171
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.

źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +504
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie

źródło: 20250209_124906
Pobierz
Cześć piszę z anonima bo konta nie mam. Czy polecacie kupić abonament do WOW Classic jeżeli jest się osobą:
- Grająca raz na dwa / trzy dni po 30 min - 1.5h.
- Nie przepadającą za PvP i preferuje PvE.
- Gra kompletnie solo, nie kocha się z gildiami. Staram czerpać przyjemność z całej gry a nie tylko z endgame.
- Lubi długi progres i powolne dążenie do celu.
Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad kupnem. Martwi mnie to, że jest Blizzard, firma która ma dość mieszaną renomę i nie wiem co mogą znowu wymyślić. Retail nigdy mnie nie interesował. Podobnie jest z prywatnymi serwerami do Wow które istnieją. W przypadku tych drugich obawiam się wpadki od strony security bądź zawirusowanie komputera - nie jestem specjalistą.
Czy jest po prostu sens ładowania w abonament za grę multiplayer w którą będę grał niczym w typowe singleplayer?
#worldofwarcraft #wow #pcmasterrace #mmorpg #blizzard #warcraft #gry #gownowpis #mmorpg #mmo #pytanie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Rozwiń proszę
A gildie sa spoko, bo czesto polacy sobie pomagaja, wysla ci jakies bagi czy cos podpowiedza.
i mając tyle czasu na grę to będziesz go z rok osiągał xd
+ na trialau nawet nie mozesz pisac z innymi ani inni do Ciebie wiec rozwiazuje wszystkie problemy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer