Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +255
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz
lormont +7
Dlaczego kiedyś nie było takiego naganiania na studia medyczne jak na IT? Przecież praca lekarza to od zawsze było eldorado. Stabilność zatrudnienia, jakiej nie daje żaden inny zawód w tym kraju, plus gigantyczne zarobki aż do emerytury.
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz #polska
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz #polska

źródło: s7x5P2immybGwx3NdBtCq5DGAOC6XBCX
PobierzWiadomo jak masz takiego nowego bydlaka z GPS, wspomaganiem, asystą podczepu, kamerami to jazda tym to sama przyjemność. Sam jako gówniak pomagałem w polu zapierdzielając sześćdziesioną i jak raz siadłem do takiego
Tak, znana sprawa. To tak naprawdę tylko i wyłącznie uroki amerykańskiej wolności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyobrażasz sobie taką sytuację w Europie? (No pomijam Newag xD)
No walnie błąd i nie pozwoli odpalić. A co ma zrobić jeśli jest jakiś poważny błąd? Pozwolić działać aż silnik wypadnie? Serio pytam jak sobie to wyobrażasz? Po to jest diagnostyka w pojazdach, właśnie żeby ograniczyć koszty.
A serwis przyjedzie na pole, szybko załatwi problem (jeśli to nic poważnego)
@bruhh: warto jeszcze wspomnieć, że w niektórych kręgach poloneza nazywano trumną na kółkach a homologację dostał tylko dzięki naciskom politycznym bo nie miał łamiącej się deski rozdzielczej w przypadku kolizji, tak jak wszystkie inne normalne auta z tamtego czasu
Komentarz usunięty przez autora
@bruhh: dałbym 5 tysięcy plusów.
źródło: temp_file5516177145202223775
Pobierz