Wpis z mikrobloga

Szukam dobrej kliniki w Turcji na przeszczep włosów. Poza tym co powinienem wziąć pod uwagę? Która metoda jest lepsza? Nie zależy mi na kasie ale na tym aby jak najszybciej wyglądać jak człowiek bo mam prace i ciągły kontakt z ludźmi.

#przeszczepzwykopem #przeszczepwlosow #lysienie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xEm: wpisz serkan w wyszukiwarke reddita i poczytaj jest masa feedbacku, niektorzy sa zadowoleni, niektorzy nie. Ludzie maja rozne wymagania, ale dla mnie jesli typ ma mieszane opinie, to juz jest zdyskwalifikowany, bo 200x lepiej byc lysym, niz miec zj*bany przeszczep. Na razie po moim wstepnym reasearchu Dr. Bekir Bek wydaję się dosyc ciekawa opcja, ale nie wiem czy ma kontrakt z jakims polskim biurem typu wlasnie flymedica, raczej trzeba
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@C233: Ja mam polecenia bezpośrednio w Istambule w Turcji, dwóch moich dobrych kumpli tam robiło i są ultra zadowoleni. Najprawdopodobniej tam się zdecyduje, ale jeszcze szukam. Jak chcesz info co to za miejsce to napisz na PW, żeby nie spamować wątku
  • Odpowiedz
@xEm mąż zrobil przeszczep w clinicanie, 4200 graftow i jest bardzo zadowolony, minęły dopiero dwa tygodnie więc na ostateczny efekt trzeba jeszcze poczekać. Niestety mocno spuchł na 3-4 dzień, około tygodnia od zabiegu wyglądał niewyjściowo, ale wszystko zależy od organizmu
  • Odpowiedz