Aktywne Wpisy
edenptlg +682

Amigoyamigo +67
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Ktoś przedstawił się jako QA z #bioware i napisał, że delikatna panika tam nastąpiła w związku z flopem #dragonage , więc w samej grze na premierę i we wszystkich nadchodzących materiałach promocyjnych związanych z #masseffect 5 ma być ukrywane wszystko to, co może być uznane za woke.
Elementy woke mają być dodawane dopiero w patchach po premierze, zapewne po to, by już refunda nie było opcji zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam wątpliwości, nie wierzę chyba, by można było aż tak strollować odbiorców.
#gry
źródło: IMG_0391
PobierzWierzysz w ten scenariusz?
w ukrywaniu tych elementow przed premiera jeszcze moze bym uwierzyl, ale dodawanie potem to juz przesada
@thority: Ciekawa to metafora u----------a sobie kutangi.
No a kto kupi jakąkolwiek grę Bioware po Inkwizycji, Andromedzie i Veilguardzie to sam sobie szkodzi.
@thority: w tak zwanych woketchach
Znaczy jak uważam, że to fake, to akurat oni takie numery już robili zmieniając orientację (na biseksualną) jednego towarzysza w patchu do Andromedy.