Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +2
Ciekawi mnie stosunek polskich mężczyzn do pewnego pomysłu, więc ciekawość przyciągnęła mnie tutaj. Co sądzicie panowie o wyjeździe np. do Wietnamu albo Filipin w poszukiwaniu partnerki? Podobno jest tam łatwiej ogarnąć sobie dziewczynę.
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze

Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dlaczego wielu Brytyjczyków pije tak dużo alkoholu? Byłem na firmowym przyjęciu świątecznym gdzie a-----l był za darmo dla pracowników i niektóre osoby wypiły 2 butelki wina i kilka pint piwa, jak nie więcej.
Na innych, mniej uroczystych spotkaniach też bardzo dużo piją, np. 12 pint, dla mnie to jakaś abstrakcja aż tak dużo pić.
Albo Senior Manager mówiący, że nie pamięta dokładnie ostatniego odcinka serialu, bo wypił 2 wina i kilka piw w trakcie oglądania, nie wiem jak oni i ich narządy funkcjonują.
Jak ktoś ma mega ciekawe życie i dba o zdrowie to nie ma czasu i chęci się zatruwać.
Do tego kultura wyjść do pubu całymi rodzinami to już od młodych lat programuje dzieci ze pub to spoko miejsce, a to w wielu przypadkach ciągnie ich na dno i chleja już jako dorośli z przyzwyczajenia.
źródło: alcohol-europe
Pobierzźródło: 1200px-Beer-street-and-Gin-lane
Pobierznarzady funkcjonuja slabo, im starsi tym gorzej, jeden z glownych problemow ludzi doroslych,
mieszkam w malej miejscowosci i generalnie costam wiedzialem ale dopiero pod koniec lockdownu zobaczylem w pelni, rzad koszy na recycling na parkingu pod supermarketem wypelniiony po brzegi butelkami i reklamowki pelne butelek pustawiane wszedzie dookola, to byl widok godny tego obrazka co jest na tagu UK tutaj na wykopie.