Aktywne Wpisy
Bakardi +1
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę

źródło: 1000011876
Pobierz
hirek_gawron +388
Stop. żabY. CzaS

źródło: temp_file2428347764734428762
Pobierz
coś tych spadków nima, a miały być ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci
@tumbleweed91: ale serio wierzysz że to od tego p---------a Paszyka ceny nie spadły, a nie od sentymentu do betonowego złota? myślisz, że ktoś dalej wierzy, że za 2 tyg będzie bk0 i pompa jak za budy (specjalnie z małej)? wątpię
@ossprime: czyli wiadomo czyja wina. zanim pani sroka udawała stronę społeczną konsultacji był taki jeden gagatek co udawał niezależnego, walczącego o zdrowy rynek nieruchomości
a potem ze wszystkich pomysłów wprowadził tylko te prodeweloperskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: tomasz-narkun-800x800-1
Pobierzczyli juz nie 70% a 50%.... i tak, poszukaj jesli mozesz - byc moze w totalu za X czasu tyle podal, ale zeby w rok?..... no nie przypominam sobie i mowie tez bez szysdery
@affairz:
źródło: Screenshot_2024-07-05-17-35-50-409_com.android.chrome
PobierzJa wiem, ze mickpl jak polityk - "szokuje smialymi tezami" - ale czy spadki w zakresie 30-50% sa niemozliwe, czytaj 30% jest niemozliwy? To to jest cofniecie sie cen do 2022, a w Krakowie o rok..... to jest fantastyka?
@del855: 30 do 50 masz w tym poście, zapewniam że były też 50 do 70 (okraszane na ogół stwierdzeniem "będzie r--ź"), tylko takie posty wiszą godzinę a potem są kasowane, nie masz screena nie masz dowodu. ja żadnego takiego posta nie znalazłem w jego archiwalnych, a szukałem
@pysznewpierdalator dzięki za
czy mickpl czasami przesadza - tak
czy marek pendzel NON STOP przesadza - tak, jeszcze jak
czy w takiej "wojnie" kazdy chwyt dozowolony - NIE, czyli nie pochwalam, ale rozumiem ;)