Wpis z mikrobloga

to co tam mick pisał, że czeka nas po roku bez żadnych dopłat? -50%? -70%?

coś tych spadków nima, a miały być ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#nieruchomosci
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@affairz: ciekawe jak mają być spadki jak rząd podtrzymuje cały czas obietnice darmowych kredytów?

@tumbleweed91: ale serio wierzysz że to od tego p---------a Paszyka ceny nie spadły, a nie od sentymentu do betonowego złota? myślisz, że ktoś dalej wierzy, że za 2 tyg będzie bk0 i pompa jak za budy (specjalnie z małej)? wątpię
  • Odpowiedz
@affairz: Musi zacząć spadać, żeby się zmienił sentyment. A żeby ceny zaczęły spadać, musi się zmienić sentyment. Ot, taki paragraf 22, który na nietransparentnym rynku może trwać kilka dobrych kwartałów.
  • Odpowiedz
  • 19
który na nietransparentnym rynku może trwać kilka dobrych kwartałów

@ossprime: czyli wiadomo czyja wina. zanim pani sroka udawała stronę społeczną konsultacji był taki jeden gagatek co udawał niezależnego, walczącego o zdrowy rynek nieruchomości

a potem ze wszystkich pomysłów wprowadził tylko te prodeweloperskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
affairz - >który na nietransparentnym rynku może trwać kilka dobrych kwartałów

@ossp...

źródło: tomasz-narkun-800x800-1

Pobierz
  • Odpowiedz
Właśnie dlatego Affairz to mój ulubiony tagowicz - chociaż serduszkiem jest tam, gdzie my wszyscy, to nie ulega naiwnym złudzeniom i niczym Kasandra przypomina nam "porzućcie wszelką nadzieję", bo właśnie taka jest prawda o spektakularnych spadkach na które będziecie czekać jak na Godota. On to rzece prawdę, w przeciwieństwie do fantasy z halucynacjami i trwałymi zmianami w mózgu od dwunastoletniego oczekiwania na spadki ()
  • Odpowiedz
serio mam szukać posty w których pisał cytuję "minus 50%"? bo były takie posty, nie jeden

czyli juz nie 70% a 50%.... i tak, poszukaj jesli mozesz - byc moze w totalu za X czasu tyle podal, ale zeby w rok?..... no nie przypominam sobie i mowie tez bez szysdery

@affairz:
  • Odpowiedz
@pysznewpierdalator: 30 do 50, to troche inaczje brzmi niz 50 do 70 plus nie ma okresy czasowego.

Ja wiem, ze mickpl jak polityk - "szokuje smialymi tezami" - ale czy spadki w zakresie 30-50% sa niemozliwe, czytaj 30% jest niemozliwy? To to jest cofniecie sie cen do 2022, a w Krakowie o rok..... to jest fantastyka?
  • Odpowiedz
  • 0
@pysznewpierdalator: 30 do 50, to troche inaczje brzmi niz 50 do 70 plus nie ma okresy czasowego.

@del855: 30 do 50 masz w tym poście, zapewniam że były też 50 do 70 (okraszane na ogół stwierdzeniem "będzie r--ź"), tylko takie posty wiszą godzinę a potem są kasowane, nie masz screena nie masz dowodu. ja żadnego takiego posta nie znalazłem w jego archiwalnych, a szukałem

@pysznewpierdalator dzięki za
  • Odpowiedz
@affairz:

czy mickpl czasami przesadza - tak
czy marek pendzel NON STOP przesadza - tak, jeszcze jak

czy w takiej "wojnie" kazdy chwyt dozowolony - NIE, czyli nie pochwalam, ale rozumiem ;)
  • Odpowiedz