Wpis z mikrobloga

psychoterapeutka wymyslila se, żeby jej dać dokumentacje med. od psychiatry. Dalibyście czy nie?
#przegryw #depresja

?????

• tak 48.5% (16)
  • nie 51.5% (17)

Oddanych głosów: 33

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dchlor: tak tak ja już u 3 roznych terapeutow bylem i jakims dziwnym cudem ani razu dobrze nie byla dobrana. inną musisz, różne są xD ja wiem. już nie wspominam o tym ile hajsu na to w-----------m
  • Odpowiedz
@stary_grat: nie zapominaj o tym, ze nie mozesz stwierdzić, ze nic nie pomaga bo nie jestes lekarzem, i wiesz o tym mniej niz ta "terapeutka", jednoczesnie możesz stwierdzić, że jest "zle dobrana" i potrzebny jest inny terapeta, i wtedy wiesz więcej, no ku&%%a komedia xd
  • Odpowiedz
@dchlor: koleżance z pracy pomogła. ja byłem w sumie 4 razy na terapii z czego raz wróciłem do tego samego gościa. czy to pomaga... zależy od człowieka myśle. ja patrząc na to ile pieniędzy na to wydałem i jaki jest efekt to nie polece. to nie jest też tak że się idzie na terapie i sam terapeuta pomaga, on daje wędke i samemu trzeba kminić i myśleć. problem jest też
  • Odpowiedz
  • 1
@stary_grat ja znowu znam przypadek gdzie osoba sobie bardzo dobrze radziła w życiu patrząc z zewnątrz, tzn. kilka związków z bardzo pięknymi kobietami, praca gdzie dorobił się od zera praktycznie by wybudować piękny dom, mnóstwo znajomych lecz niestety w pewnym momencie dopadły go ciężkie stany depresyjne. Żadna terapia, żadne leki nie działały kilka lat i stwierdził że czego by nie robił w życiu to i tak musiał skończyć nieszczęśliwy i terapia
  • Odpowiedz