Aktywne Wpisy

RyanWolf +112
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...
źródło: image
Pobierz
enron +227
36 356,95 - 10,13 - 1,38 - 42,20 = 36 303,24
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

- koszty transportu (dostawa do ciebie jak i wysyłka do odbiorcy),
- opakowanie prezentowe (wstążki etc.),
- wszelkiego rodzaju etykiety, karteczki ozdobne,
- koszty materiałów zabezpieczających (karton, taśma klejąca, folia bąbelkowa lub inne wypełniacze itp.),
- koszty paliwa (ewentualne opłaty parkingowe),
- koszt transportu publicznego (jeśli dotyczy),
- koszty czasu (czas to pieniądz).
O czymś zapomniałem?
#wykopaka
@Tippler: śmieszyłoby mnie to, gdyby nie to, że takie rzeczy się serio dzieją i nawet nie masz pojęcia na jaką skalę xD
Nie mówiąc nawet o shitpostowaniu przed dostniem swojej paczki.
światło, drukarka, ładowanie telefonu bo się rozładowywał w trakcie czytania opisu czy pisania wiadomości prywatnych, dodałabym jeszcze tusz z drukarki i tusz z długopisu
jak można zapomnieć o koszcie pracy i ZUSie
@Tippler: jak szukałeś elementów paczki przez internet (żeby było taniej), to koszt internetu + koszt komputera
@Tippler: oczywiście, jeśli paliwo to konsekwentnie również jakąś amortyzację samochodu i laptopa/telefonu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora