Wpis z mikrobloga

Microsoft oficjalnie wycofuje z polskiego rynku Xbox Series X. Oto co mi odpowiedzieli na supporcie:

"The unavailability of the Xbox Series X in markets like Poland and some European countries is largely due to Microsoft's strategic shift towards focusing on cloud gaming and subscription services like Game Pass, rather than on promoting or distributing physical consoles. This change comes in the wake of lower-than-expected sales in these regions. As a result, Microsoft has reduced its marketing efforts for Xbox hardware in favor of other gaming services"

()

Sytuacja Xbox Series S pozostaje niejasna.

#xbox #xboxone #xboxseriesx #konsole #gry #playstation #ps5
Tetsuya - Microsoft oficjalnie wycofuje z polskiego rynku Xbox Series X. Oto co mi od...

źródło: featured-24

Pobierz
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzywy_kanister: najlepsze, to nie troll, to samo życie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie wiem jakim nieogarem trzeba być, albo w jak stare gry trzeba grać, by zwykły Kowalski co chce pograć miał problem z steamem. I co ważniejsze by mówić jak to konsole są proste w obsłudze bo to klikasz i grasz. No tak było kiedyś, że wkładasz płytę i grasz ale to zdechło na ps4.
  • Odpowiedz
@kemilk91: grałem na chmurce nvidii - dużo lepiej, ale paaaaanie ić pan w ch...
Uwalają konsolę, co jak co powinniu zwrócić 80% z ceny zakupionych gier na konto i niech spadają
na legionGO nic pograć na ich chmurze nie idzie. Lagi jak sk..yn i ch...wa grafika.
  • Odpowiedz
Konsole to jedyne co trzyma branżę gier z tyłu. Już nawet na Linuksie da się pograć i to często wydajniej niż na Windowsie, a na konsolach dalej trzeba obcinać ficzery albo zakładać cap na 60 albo i 30 fps bo się konsolowcy zesrają, że nie działa. xD
  • Odpowiedz
@Tetsuya: no nie p-----l... 1 kwietnia? W sensie już w ogóle będzie niedostępna?
Ja planuje sobie kupić X niedługo po premierze gta vi.
  • Odpowiedz
latego jako stary konsolowiec tym razem kupiłem pieca

@Chael: ile trzeba wyłożyć teraz żeby zbudować komputer? za 1800zł złoży żeby wszystko na full chodziło?
  • Odpowiedz