Wpis z mikrobloga

Denerwuje mnie to że od młodych mężczyzn w wieku 15-24 lat ocsekuje się żeby mieli pracę, zarabiali 15k+, mieli dziewczynę, dziecko, dom, firmę, ukończony doktorat, idealną kulturystyczną sylwetkę, na wszystkim się znali, mieli dobrą gadkę, we wszystkim wygrywali i moze jeszcze opracowali leka na raka. A jak tego wszystkiego nie masz to jesteś przegrywem, jesteś gnębiony i traktowany gorzej (w tym też przez wykopków tutaj)

A jak masz 30+ to odrazu zmienia sie nastawienie, nie musisz pracować bo już się napracowałeś w życiu a poza tym cięzko o pracę w takim wieku, szacun, możesz być żulem i nie myć się, bęben wywalony i ważyć 200kg a ludzie nic ci nie zrobią, conajwyżej pozytywnie pośmieszkują z twojego wygladu ale cie nie zwyzywają, chwalą cię za brak dziewczyny bo reee zwiazki są przereklamowane, możesz cały dzień się obijać i nic nie zrobić bo już wszyatko umiesz i nie musisz się uczyč

To jest totalnie niesprawiedliwe i krzywdzące ze od małego czlowieka ktory nie jest jeszcze do końca świadomy swojej egzystencji i czynów wymagać aż tyle a od starego leniwego grubasa po 30 juz nic nie wymagać. Tak narzekacie że lekarze nie dają sie popisać mlodym a sami to robicie i nawet gorzej gnębiąc mlodszych.

Pamiętam jak co chwila na wykopie w 2016-2019 (teraz chyba tez ale nie śledzę juz tagu przegryw) wmawiali ludziom że jeśli nie zamoczą do 16rż i nie będą mieli kasy to przegrali życie, a po 30 nic już nie trzeba.

Przez to jest wyścig szczurów, mlodzi niszczą sobie zdrowie i odbierają sobie zycie bo nie są w stanie sprostac tym nierealistycznym standardom.

Świetnie zydowska propaganda zalała ten portal. Prędzej prawdziwe jest stwierdzenie że sesku nie da sie uprawiać przed 30rż niż że nie da się uprawiać po 30rż.

Moim zdaniem rozwiazanie na tą nierowność to zakaz własnego domu do 26rż albo darmowe od urodzenia, prawo szariatu, zakaz obijania się dla 30 latków, dzieciaki nawet 6 letnie idą do pierdla jak komus dokuczają i przymusowa praca albo jej calkowita delegalizacja. Nic pomiędzy.
#przegryw #wysryw #filozofia #kapitalizm #polska #zyciepo30 #spoleczenstwo #wykop #bekazwykopkow #oskarek #bekazoskarka #propaganda
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A jak masz 30+ to odrazu zmienia sie nastawienie, nie musisz pracować bo już się napracowałeś w życiu a poza tym cięzko o pracę w takim wieku, szacun, możesz być żulem i nie myć się, bęben wywalony i ważyć 200kg a ludzie nic ci nie zrobią, conajwyżej pozytywnie pośmieszkują z twojego wygladu ale cie nie zwyzywają, chwalą cię za brak dziewczyny bo reee zwiazki są przereklamowane, możesz cały dzień się obijać i
  • Odpowiedz
@drobazdy: w sumie ja znam osoby które są w szczęśliwych związkach a nie spełniają ww wymagań tylko mało siedzą w social mediach stąd pewnie nie wiedzą że muszą być półbogami żeby mieć kobiete
  • Odpowiedz
  • 0
@SubsaharyjskaAlpaka: czytanie ze zrozumieneim się klania.
Piszę co inni na tym portalu piszą a nie ja. O ruchaniu prawie nic nie pisałem, a jak zwykle znajdzie się jełop które swoije pomyśli i swoje dopowie
  • Odpowiedz