Wpis z mikrobloga

Cześć Wykopakowicze!

Mimo grudniowej aury, za nami gorące przeszło 3 tygodnie wspólnej zabawy. Dla większości z Was 7 edycja wykoPAKI dobiegła lub powoli dobiega końca. Dziękujemy za Wasz udział w zabawie.

W tej edycji weryfikację paczek przeszło pozytywnie 357 z 365 uczestników, co oznacza, że na Ścianie Wstydu pojawiło się 8 nowych loginów, jednak lista niestety nie jest jeszcze zamknięta. Wciąż czekamy na potwierdzenia nadania 109 paczek. Pamiętajcie, że termin na nadanie paczki mija 18 grudnia.

Co dalej?
Jeśli Twoja para nie zweryfikowała jeszcze paczki, przydzieliliśmy Ci już nową parę. Dobierając nowe pary staraliśmy się uwzględniać opisy odbiorców i przygotowane paczki w taki sposób, żeby ich zawartość jak najbardziej pasowała do nowych odbiorców, jednak niestety nie w każdym przypadku było to możliwe.

Jeśli nadałeś/łaś i odebrałeś/łaś już paczkę, w Panelu Uczestnika znajdziesz ankietę, dzięki której możesz mieć wpływ na rozwój wykoPAKI. Ankiety są krótkie i anonimowe, a my czytamy wszystkie odpowiedzi. Zachęcamy też do chwalenia się otrzymanymi paczkami na tagu #pokapake. Każdy wpis daje szansę na wygraną w konkursie organizowanym przez Gusto.

Jeśli nadal nie nadałeś/łaś swojej paczki, zrób to jak najszybciej. Pamiętaj, że okres świąteczny wiąże się u wielu osób z wyjazdami, a co za tym idzie, odbiór paczek może być utrudniony. Po nadaniu paczki koniecznie wprowadź numer przesyłki na stronie zabawy. Termin na nadanie paczki mija 18 grudnia.

Tegoroczna edycja powoli się kończy, jednak my cały czas monitorujemy Wasze paczki i jesteśmy dostępni na PW w razie problemów. Podsumowanie tegorocznej edycji pojawi się tradycyjnie 6 stycznia.

Odkryliście dzięki udziałowi w wykoPACE jakieś nowe zainteresowania, albo przydatne przedmioty, których wcześniej nie znaliście?

#wykopaka
wykoPAKA - Cześć Wykopakowicze!

Mimo grudniowej aury, za nami gorące przeszło 3 tygo...

źródło: 5047331be0c66802

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via wykoPAKA
  • 12
Udział w wykoPACE jest całkowicie darmowy, jednak jeśli jesteście zadowoleni z tegorocznej edycji i chcielibyście nas wesprzeć, istnieje możliwość postawienia nam kawy: https://buycoffee.to/wykoPAKA
Wsparcie jest całkowicie dobrowolne i pomaga nam pokryć koszty infrastruktury niezbędnej do organizacji zabawy. Za wszystkie kawy oraz każde ciepłe słowo - dziękujemy! ()
  • Odpowiedz
  • 2
@wykoPAKA ja jestem ciekawa ile wam wpadło kasy na buycoffee, sama postawiłam kawkę, bo jestem bardzo wdzięczna za dobrą zabawę, ale ciekawi mnie ile osób też ma takie podejście.
  • Odpowiedz
@faramka najak, zrobiłem paczkę i była uczciwa. A pod tagiem wykopaka do dzisiaj dodałem jeden wpis, a z dzisiejszym dwa. Więc nie rób ze mnie złoczyńcy, pliska
  • Odpowiedz
zrobiłem paczkę i była uczciwa

@DerMirker: tylko "oni" są źli, prawda?

Od początku miałeś wątpliwości, nie podobały Ci się zasady, a mimo to postanowiłeś brnąć w coś, co Ci się nie podoba. I w dodatku poddałeś się przed końcem, psując zabawę dwóm innym uczestnikom.
To jest w porządku? ()
  • Odpowiedz
@faramka wróciłem do zabawy po czterech latach. Cztery lata temu w tej samej formule kupiłem Mireczkowi pięć browarów, gdy w opisie miał, że lubi piwko. Wliczane było to do ogólnej wartości.
W 2019 zrobiłem kolarz ze zdjęć w formie plakatu dla fana Alfy Romeo. Weryfikator mi tylko powiedział, żebym dopchał paczkę słodyczami, bo jest licha.

Nigdy nie było żadnych problemów. Jesteście zbyt surowi.
  • Odpowiedz
@DerMirker: Ja dlatego po prostu w tym roku nie brałem udziału w obawie że akurat "nie spodoba się" paczka którą wymyśliłem, bo to wszystko zależy od widzimisie jakiegoś weryfikatora. Skąd mogę wiedzieć że po drugiej stronie nie będzie siedziała baba z okresem i będzie mi odrzucała pake mimo napracowania? Wole te 300zł przeznaczyć na kolacje z żoną niż pieprzyć się znowu z widzimisie jakiegoś głąba.
  • Odpowiedz
@LZBNZ to prawda. Ostatnim razem bawiłem się w to w 2020 i było przyjemnie, pewnie od tamtej edycji zmienił się skład i obecni weryfikatorzy z całą mocą egzekwują regulamin. I stąd też spadająca liczba użytkowników.
  • Odpowiedz