Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +20
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +746
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze

źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz
Są różne opinie na necie a potrzebowałbym wiedzieć bo może ktoś tak ma i użytkuje PS5 Slim ale do góry nogami? W orientacji pionowej że tak powiem? Bo jest za szeroka podstawa w slim z wyliczeń a odwrotnie wejdzie mi w to miejsce gdzie chce ja dać :D i nie wiem czy ja kupować czy nie a nie mam w znajomych kogoś że slim kto by po używał i dał znać
Jak nie zasłonisz chłodzenia to będzie ok.
@daeun ale chodzi o pastę w jaki sposób?
@daeun: oprocz tego, ze w PS5 nie ma pasty tylko ciekly metal, to wiekszym problemem jest brak miejsca wokol konsoli, a nie czy w ktora strone pionowo jest postawiona
ok dzięki panowie, rzeczywiście chyba nie bede ryzykował, zostanie przy mojej PS4 Pro :)