Wpis z mikrobloga

Lewandowski marnował na potęgę, powinien mieć co najmniej dwie bramki. Flick pomyślał, że skoro tyle kreują, a on nie strzela to go zdejmie i paradoks sytuacji jest taki, że wraz z jego zejściem przestali kreować sytuacje.

Robercik dzisiaj psycha sitting i nieprzespana noc, bo strata punktów w dzisiejszym meczu to w głównej mierze jego zasługa. Dawno nie widziałem spotkania w której miał tyle sytuacji i żeby tak niecelnie uderzał. #mecz #pilkanozna
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@progresywneprzeladowanie: Masz rację. Sytuacja gdzie dostaje dośrodkowanie i niecelnie uderza barkiem, sytuacja gdzie gasi piłkę i mając przed sobą tylko bramkarza uderza prosto w niego, sytuacja gdzie stojąc trzy metry od bramki trafia niekryty wprost w bramkarza. To wcale nie były 100% sytuację dla gościa zarabiającego ponad 20 mln XD

I to nie są wszystkie sytuacje, które miał. Te najbardziej zapamiętałem bo to były typowe setki gdzie się zastanawiałem jak
  • Odpowiedz
nic nie u-----o tylko miał piłkę na dostawienie nogi z metra to w bramkarza uderzył

@angelofdeath007: nie, nie mial mozliwości inaczej uderzyć bo bramkarz był tuz przed nim a miał tylko ułamek sekundy zeby wogole ja skierować na bramkę
  • Odpowiedz